رسول پناه سرپرست باشگاه پرسپولیس شد

به گزارش مهسان بلاگ، با تصمیم هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس مهدی رسول پناه به عنوان سرپرست این باشگاه انتخاب شد.

رسول پناه سرپرست باشگاه پرسپولیس شد

به گزارش خبرنگاران به نقل از سایت وزارت ورزش و جوانان، رسول پناه رئیس هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس گفت: در مدت مسئولیت انصاری فرد تعهدات اقتصادی زیادی ایجاد شده و منتظر هستیم او با حضور در جلسه هیئت مدیره درباره عملکرد چند ماهه و میزان تعهدات اقتصادی و سایر موارد مربوط به مسئولیت خودش شرح دهد.

او ادامه داد: مطابق قوانین، استعفای انصاری فرد باید در هیئت مدیره مطرح و آنالیز گردد. تا به امروز استعفای او به دست ما نرسیده است.

رسول پناه گفت: در زمان مسئولیت انصاری فرد تعهدات اقتصادی گسترده ای برای پرسپولیس ایجاد و چک های زیادی تحت عنوان هزینه های باشگاه خرج شده است. الان با بدهی به روز روبرو هستیم و منتظر هستیم انصاری فرد در جلسه هیئت مدیره در این موارد و تعهدات جدید برای پرسپولیس شرح دهد.

او گفت: با تصمیم هیئت مدیره تا زمان مشخص شرایط مدیرعامل، سرپرست باشگاه پرسپولیس هستم.

بانیما: قدرت گرفته از سیستم مدیریت محتوای بانیما

دور زمین: دور زمین: آشنایی با زیبایی های دنیا در مجله سرگرمی و گردشگری

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 15 شهریور 1400 بروزرسانی: 15 شهریور 1400 گردآورنده: mahsanblog.ir شناسه مطلب: 39265

به "رسول پناه سرپرست باشگاه پرسپولیس شد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "رسول پناه سرپرست باشگاه پرسپولیس شد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید