طرز تهیه خورشت باقلا قاتق خوشمزه رشتی؛ غذاهای شب سال تحویل نوروز

به گزارش مهسان بلاگ، غذای مخصوص منطقه شما برای شب سال تحویل نوروز چه غذایی است؟ اصلا برای شب عید سال تحویل رسم دارید که در کنار سایر اعضای خانواده غذای خاصی بخورید؟ اهالی منطقه گیلان برای شب سال تحویل غذاهایی مثل خورشت باقلا قاتق، خورشت فسنجان با مرغ یا اردک و سبزی پلو با ماهی سفید را می پزند و دور هم میل می نمایند. طرز تهیه خورشت باقلا قاتق خوشمزه رشتی را در مجله خبرنگاران بخوانید.

طرز تهیه خورشت باقلا قاتق خوشمزه رشتی؛ غذاهای شب سال تحویل نوروز

مواد لازم

لوبیا کشاورزی: 500 گرم

سیر خرده شده یا له شده: 4 حبه

شوید خشک: 4 قاشق غذاخوری

تخم مرغ: 2 عدد

آب: 2 یا 3 لیوان

نمک، فلفل و زردچوبه: به مقدار دلخواه

روغن: به مقدار لازم

طرز تهیه

برای درست کردن خورشت باقلا قاتق رشتی برخلاف اسمش احتیاجی به باقلا ندارید. در حقیقت برای درست کردن این خورش خوشمزه باید از لوبیا کشاورزی یا لوبیا رشتی که به زبان محلی به آن پاچ باقلا می گویند بهره ببرید.

ابتدا باید لوبیاها را خیس کنید. 4 الی 5 ساعت کافی است و در این فاصله دو بار آب آن ها را عوض کنید. بعد از این مدت و قبل از پختن باقلا قاتق لوبیاها را آبکش کنید تا آب اضافی آن ها گرفته گردد. برای پخت خورشت باقلا قاتق رشتی در یک قابلمه مقداری روغن بریزید و 4 عدد سیر رنده شده یا له شده را در روغن تفت دهید در حدی که بوی سیر بلند نگردد و سیرها نسوزند. به جای روغن مایع می توانید از روغن حیوانی بهره ببرید این بستگی به ذائقه شما دارد. مقدار سیر هم به ذائقه شما بستگی دارد. می توانید از سیر بیشتری اضافه کنید.

سیرها که تفت خورد و کمی بوی سیر بلند شد، لوبیاهای آبکش شده را اضافه کنید و تفت بدهید. زردچوبه و شوید را هم اضافه کنید و تمام مواد داخل قابلمه را تفت دهید. ده دقیقه زمان برای تفت کافی است. در مرحله بعد آب را اضافه کنید و وقتی که آب به جوش آمد شعله گاز را کم کنید تا روی حرارت ملایم گاز لوبیاها خوب بپزند.

پخت لوبیا کشاورزی زمان زیادی احتیاج ندارید حدود 20 دقیقه تا نیم ساعت زمان کافی است. در اواسط پخت خورش نمک و فلفل آن را اندازه کنید. وقتی که لوبیاها پخت و آب خورشت به اندازه دلخواهتان رسید تخم مرغ ها را داخل باقلا قاتق بشکنید. بهتر است تخم مرغ ها را هم نزنید تا درسته بمانند و خورشت شکل زیباتر و رسمی تری داشته باشد. خورش باقلا قاتق را با برنج سرو کنید.

نکته مهم پخت خورشت باقلا قاتق رشتی

به جای آب می توانید از آب مرغ برای پخت خورشت باقلا قاتق رسمی بهره ببرید. البته استفاده از آب مرغ برای پخت این خورش مرسوم نیست اما طعم آن را دوچندان می نماید. اگر آب مرغ ندارید یک عدد عصاره مرغ به آب اضافه کنید و سپس نمک خورش را اندازه کنید.

اگر شما هم برای شب سال تحویل عید نوروز طبق رسم و رسوم شهر محل زندگی تان غذا، شیرینی یا پیش غذای خاصی درست می کنید در بخش نظرات این مطلب حتما با ما در میان بگذارید.

bestcanadatours.com: مجری سفرهای کانادا و آمریکا | مجری مستقیم کانادا و آمریکا، کارگزار سفر به کانادا و آمریکا

سبزوار: سبزوار: با مجله خبری تحلیلی سبزوار بروز باشید

منبع: افق کوروش
انتشار: 18 مرداد 1400 بروزرسانی: 18 مرداد 1400 گردآورنده: mahsanblog.ir شناسه مطلب: 6982

به "طرز تهیه خورشت باقلا قاتق خوشمزه رشتی؛ غذاهای شب سال تحویل نوروز" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه خورشت باقلا قاتق خوشمزه رشتی؛ غذاهای شب سال تحویل نوروز"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید