علیرضا بیرانوند به استقلال می پیوندد؟
به گزارش مهسان بلاگ، علیرضا بیرانوند یکی از بازیکنانی بود که قبل از پرسپولیسی شدنش علاقه خود را به استقلال علنی کرد. او که علاقه ویژه ای به احمدرضا عابدزاده هم داشت تصمیم گرفت برای پیشرفت فوتبالش پیراهن پرسپولیس را بپوشد و بعدها هم استقلالی بودن خود را انکار کرد اما اتفاقات اخیر نگرانی ها را به همراه داشته و اختلاف بیرانوند با مدیران باشگاه شاید او را باز استقلالی کند.

سوشا مکانی دیگر دروازه بان اسبق پرسپولیس نیز در روزهای گذشته از علاقه کودکی خود به استقلال پرده برداشت و رسما بیان کرد که یک استقلالی است. سوشا به دلیل اختلافات با باشگاه پرسپولیس در خصوص مسائل اقتصادی به سیم آخر زد و استقلالی بودنش را بیان کرد.
در این بین اختلافات بیرانوند و پرسپولیس هم از همین جنس است و صبر و طاقت علیرضا را به خاتمه رسانده و هر لحظه ممکن است او هم به عشق کودکی خود بازگردد. بیرانوند که با رسول پناه یک بار روی آنتن زنده شبکه سه دعوا نموده بود این روزها منتظر اعلام حکم کمیته مشخص شرایط فدراسیون فوتبال است تا 4 میلیاردی که به قراردادش در زمان مدیریت محمدحسن انصاری فرد اضافه شده بود را دریافت کند اما باشگاه معتقد است این قرارداد رسمی نیست و پولی به حساب بیرانوند واریز نمی گردد.
این اختلافات یعنی خاتمه راه بیرانوند و پرسپولیس و اگر او هم مثل سوشا از علاقه اش به استقلال پرده برداشت بدانید همه اش به خاطر همین جنگ های اقتصادی باشگاه ها با بازیکنان است و دلیل دیگری ندارد.
منبع: خبرورزشی
منبع: فرارو