استارت آپ ویکند کشت و کال در دانشگاه کردستان شروع شد
به گزارش مهسان بلاگ، استارت آپ ویکند کشت و کال با حضور 50 نفر از صاحبان ایده, از امروز در دانشگاه کردستان شروع شد و تا سه روز ادامه دارد.
به گزارش خبرنگاران, مدیر مرکز نوآوری دانشگاه کردستان در مراسم افتتاحیه استارت آپ ویکند کشت و کال در دانشگاه کردستان، اظهار کرد: هدف اساسی مرکز نوآوری اشتغالزایی است و گرچه نهادهای دیگری هم در این زمینه کار می نمایند اما آنچه کار مرکز نوآوری را از دیگر نهادها جدا می نماید، اشتغالزایی و ایجاد کسب و کار با روش های جدید جهان و شتاب دهی به این امر است.
وی اضافه کرد: در این استارت آپ دانشجویان و صاحبان ایده ها در طول سه روز سلسله آموزش هایی را می بینند و در سرانجام با سرمایه گذاران آشنا می شوند.
مدیر مرکز نوآوری دانشگاه کردستان عنوان نمود: این استارت آپ با همکاری دانشگاه کردستان، پارک علم و فناوری و کارخانه نوآوری ژرفا برگزار می گردد و حامیانی هم از نهادهای مختلف دارد.
وی توضیح داد: وجه تمایز این استارت آپ، آسیب شناسی استارت آپ های پیشین است که طی آن معین شد، نبود حامی و پشتیبان مهمترین مشکل در برگزاری این رویدادهاست.
سلیمانی با اشاره به اینکه در این استارت آپ تشویق های مادی کنار گذاشته شده است، اعلام نمود: برندگان به عنوان جایزه تحت حمایت مرکز رشد دانشگاه و پارک علم و فناوری قرار می گیرند.
وی با اشاره به اینکه استارت آپ ها عموما با محوریت آی تی برگزار می گردد، گفت: خوشبختانه مرکز رشد دانشگاه با درک اهمیت توجه به پتانسیل های استان، اولین استارت آپ را با محوریت کشاورزی برگزار می نماید و در ادامه هم باید سراغ رشته هایی برویم که در ایجاد اشتغال مشکل دارند.
وی با اشاره به اینکه این استارت آپ اولین رویداد مشترک دانشگاه کردستان و پارک علم و فناوری استان است، ابراز امیدواری کرد که این رویدادها در آینده هم ادامه داشته باشد.
منبع: خبرگزاری ایسنا