اولین صحبت های فرشید اسماعیلی بعد از جدایی از استقلال
به گزارش مهسان بلاگ، فرشید اسماعیلی که به طور رسمی به العربی قطر پیوست و در فصل نو برای این تیم بازی می نماید، پیامی را خطاب به طرفداران استقلال منتشر کرد.

اسماعیلی که بحث هایی درباره بازگشتش به استقلال وجود داشت و در نهایت به سوپرلیگ قطر رفت، در اینستاگرام خود نوشت: امروز یکی ازسخت ترین لحظات زندگی من است، خداحافظی از تیمی که در ان یادگرفتم، رشد کردم و از تمام ثانیه ها لذت بردم صدای طرفداران بی نظیر استقلال همواره در گوشم خواهد ماند چرا که هیچ اهنگی به زیبایی صدای شما نیست.
او در ادامه آورد: دوست دارم ابتدا از تمام مربیان و هم تیمی هایم تشکر کنم که به من انگیزه دادند تا با همه سختی ها و اشتباهات لحظه ای برای برای موفقیت تیم محبوبم دست از کوشش بر ندارم و با تمام توانم مبارزه کنم.
هافبک تازه العربی قطر بعلاوه گفت: در اخر باید بگویم عده ای فکر میکردند انگیزه من برای جدایی از استقلال مساىل اقتصادی بود، اما من برای رسیدن به هدفی که در فکر داشتم ترجیح دادم تا بازی بیرون ایران را هم تجربه کنم. از شما طرفداران بزرگ و فهیم استقلال میخواهم همچنان به این پیراهن عشق بورزید و کمی مهربان تر باشیم، چرا که همه بازیکنان برای قلب و صدای مهربان شما جان میدهند. هیچ نامی بزرگ تر از استقلال و طرفداران عاشقش نیست.
اسماعیلی حرف هایش را اینطور به سرانجام برد: امیدوارم روزی دوباره افتخار پوشیدن پیراهن استقلال بزرگ را داشته باشم
منبع: فرارودور زمین: دور زمین | سفر به دور زمین هیچوقت اینقدر آسون نبوده! تور ارزان، تور لحظه آخری، اروپا، تور تایلند، تور مالزی، تور دبی، تور ترکیه
mahsanblog.ir: قدرت گرفته از سیستم مدیریت محتوای مهسان بلاگ