بایدن بار دیگر درباره هریس گاف داد!

به گزارش مهسان بلاگ، ایسنا نوشت: اینکه رئیس جمهوری آمریکا در سخنانش لغزش زبانی و گاف داشته باشد، امر غیرمعمولی نیست و قبلا بارها پیش آمده که او در یادآوری اسامی و یا حقایقی بسیار روشن سردرگم گردد.

بایدن بار دیگر درباره هریس گاف داد!

به گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، جو بایدن، رئیس جمهوری آمریکا برای چندمین بار در سخنانش به کامالا هریس، معاون خودش با عنوان رئیس جمهور اشاره نمود. این سخنان بایدن در کنفرانس خبری پنجشنبه درباره برنامه واکسیناسیون آمریکا مطرح شد.

بایدن پیش از آنکه متوجه شده و صحبتش را متوقف کند، گفت: اکنون زمانی که من و رئیس جمهور هریس....

او پس از وقفه ای گفت: همین اواخر که ما تور مجازی به یک مرکز واکسناسیون در آریزونا داشتیم، یکی از پرستاران که به مردم واکسن تزریق می کرد، گفت هر تزریق در واقع نشانگر یک دوز امید است.

کاربران شبکه توییتر سریعا به این گاف واکنش نشان دادند؛ بعضی از آن متعجب نشدند چون این اولین گاف بایدن نبوده و بعضی هم آن را نتیجه سن بایدن دانستند.

یکی از کاربران نوشت: اشتباهات تقریبا روزانه.... آیا تا به حال رئیس جمهور دیگری بیش از یک بار چنین خطایی داشته است؟

کاربر دیگری نوشت: به او مهلت بدهید، او هر چیزی را می خواند. شاید او فقط به یک عینک احتیاج دارد؟!

این اولین باری نیست که بایدن به معاون خودش ارتقای درجه می دهد. او ماه دسامبر هم کامالا هریس را رئیس جمهوری منتخب نامیده بود.

311311

tani-buy.ir: مجله تانی بای، مقالات اقتصادی و کسب و کار

bigkurosh.ir: مجله کوروش بزرگ، وبلاگ خبری، تاریخی و تحلیلی

منبع: خبرآنلاین
انتشار: 28 اردیبهشت 1401 بروزرسانی: 28 اردیبهشت 1401 گردآورنده: mahsanblog.ir شناسه مطلب: 83370

به "بایدن بار دیگر درباره هریس گاف داد!" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "بایدن بار دیگر درباره هریس گاف داد!"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید