برندسازی دو غذای محلی در گرمی مغان
به گزارش مهسان بلاگ، خبرنگاران/اردبیل رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان گرمی گفت: کباب دنده و لونگی برند غذایی گرمی مغان می گردد.

به گزارش خبرنگاران، میرروح الله محمدی در جلسه گردشگری غذایی شهرستان گرمی مغان با اعلام این خبر، بر معرفی برند غذایی گرمی مغان با توجه به برخورداری این منطقه از مراتع درجه یک و گوشت دام با کیفیت مناسب تأکید کرد و گفت: همانطور که کباب کوبیده بناب صندلی خود را در جاذبه های غذایی پیدا نموده، کباب دنده مخصوص شهرستان گرمی نیز با برند کردن کباب خود می تواند نقش مهمی در گردشگری غذایی شهرستان ایفا نماید.
وی با اشاره به این که باید تابلو غذاخوری ها و کبابی ها با طرح های جذاب و معرفی کباب مخصوص گرمی و غذای جوجه محلی به اسم لونگی تهیه گردد، اضافه کرد: برای برندسازی کباب مخصوص گرمی ضروری است اندازه آن قابل توجه، کیفیت آن درجه یک تهیه شده از گوشت تازه بره و گوسفند جوان باشد.
رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان گرمی اضافه کرد: برای برند کردن لونگی این منطقه نیز علاوه بر جذاب بودن شیوه پخت و تزئین آن، مراحل پخت نیز برای افزایش کیفیت آن به دقت کنترل شده باشد و از گردوی مرغوب و تازه و پنیر محلی درجه اعلا استفاده گردد.
محمدی هم چنین بر معرفی جاذبه های غذایی و شناسایی قابلیت ها، کمبودها و نواقص موجود در گردشگری غذایی، نقش غذا و خوراکی در جذب گردشگر به یک منطقه، اهمیت غذاهای گیاهی و تغذیه بر پایه محصولات ارگانیک در میان گردشگران اروپایی و غذاها بر پایه گوشتی در بین گردشگران آذری تأکید کرد.
وی به حاضر شدن کارکنان و آشپزها با لباس تمیز و مرتب دارای آرم غذاخوری و کبابی، استفاده از خدمتکاران جوان و خوش برخورد با سر و وضع مرتب و ایجاد تنورهای پخت نان در محل غذاخوری با استفاده از ساج برای پخت نان لواش یایمه تأکید کرد و اضافه کرد: شرایط مناسب باید برای مشتریان با سلیقه های مختلف از روستاها، شهرهای بزرگ و گردشگران آذری فراهم گردد.
منبع: خبرگزاری ایسناگروه ساختمانی آبان: گروه ساختمانی آبان: بازسازی ساختمان و تعمیرات جزئی و کلی و طراحی ویلا و فضای سبز و روف گاردن، طراحی الاچیق، فروش درب های ضد سرقت