برومند: هنوز استقلالِ باصلابت را در زمین نمی بینیم

به گزارش مهسان بلاگ، دروازه بان پیشین تیم فوتبال استقلال گفت: هنوز استقلالِ باصلابت را نمی بینیم و سرمربی باید روی بعضی نفرات دقت بیشتری کند.

برومند: هنوز استقلالِ باصلابت را در زمین نمی بینیم

پرویز برومند در گفت وگو با خبرنگار ورزشی خبرنگاران، درباره فزونی سه بر صفر استقلال مقابل فجرسپاسی شیراز در مرحله یک هشتم نهایی جام حذفی فوتبال، گفت: بازیکنان کم کم به مرز آمادگی رسیده اند و می توانند 120 دقیقه در فرم خوبی بازی نمایند. سرمربی تیم هم باید روی یک سری نفرات بیشتر دقت نموده و به بازیکنانی که آماده هستند، میدان دهد.

وی اضافه کرد: اگرچه استقلال در سه دیدار اخیر خود به پیروزی دست یافته، اما برای طرفداران کافی نیست، چرا که آنها دوست دارند تیم شان در لیگ برتر هم نتیجه بگیرد. از جام حذفی نیز نمی توان به راحتی گذشت، چون راه میان بری برای رسیدن به لیگ قهرمانان آسیاست. هنوز استقلال باصلابت را نمی بینیم و این تیم باز هم احتیاج به زمان دارد. فرض کنید که دو دیداری که استقلال به پیروزی رسیده، در لیگ برتر بود، نتیجه بازی ها در نود دقیقه تساوی بود و به درد استقلال نمی خورد.

دروازه بان پیشین تیم فوتبال استقلال درباره شعارها علیه امیرحسین فتحی مدیرعامل باشگاه گفت: طرفدار می خواهد تیمش در لیگ نتیجه بگیرد. امیدوارم با همه کشمکش هایی که در باشگاه وجود دارد، تیم نتیجه لازم را کسب کند. ممکن است بعضی ها خطی شعار بدهند، اما بارها گفته ام هر کسی می خواهد مدیرعامل استقلال گردد، احتیاج به زمان دارد، مگر اینکه کسی بیاید که امتحانش را پس داده باشد. فتحی با همه مشکلاتی که دارد، یک سری کارها انجام داده و باید نتیجه اش دیده گردد.

+

منبع: خبرگزاری تسنیم
انتشار: 28 اردیبهشت 1401 بروزرسانی: 28 اردیبهشت 1401 گردآورنده: mahsanblog.ir شناسه مطلب: 23149

به "برومند: هنوز استقلالِ باصلابت را در زمین نمی بینیم" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "برومند: هنوز استقلالِ باصلابت را در زمین نمی بینیم"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید