تماشاگر در لیگ برتر؟ ستاد تصمیم می گیرد
به گزارش مهسان بلاگ، در مورد حضور تماشاگر در بازی های لیگ برتر در دوران کرونایی سازمان لیگ تصمیم گیرنده نیست و تصمیم ستاد مبارزه با کرونا اعمال خواهد شد.

به گزارش گروه ورزشی خبرنگاران، بر اساس اعلام سازمان لیگ، تصمیم اتخاذ شده برای برگزاری بازی ها بدون حضور تماشاگر تنها برای بازی های باقی مانده این فصل است و برای برگزاری بازی های در فصل آینده با حضور تماشاگر یا بدون حضور تماشاگر تصمیمی اتخاذ نشده است.
خبرهای رسیده حاکی از آن است فدراسیون فوتبال میخواهد بازی ایران در برابر هنگ کنگ در تاریخ 17 مهر را با حضور تماشاگر برگزار کند. به همین خاطر در ماه های آینده درخواست خود را به ستاد مبارزه با کرونا ارایه خواهد داد. البته قرار است در این بازی تماشاگران کمتری نسبت به بازی های قبلی و با فاصله گذاری اجتماعی در ورزشگاه استقرار داده شوند.
منبع: خبرگزاری دانشجوtani-buy.ir: مجله تانی بای، مقالات اقتصادی و کسب و کار
bigkurosh.ir: مجله کوروش بزرگ، وبلاگ خبری، تاریخی و تحلیلی