خبرنگاران درخواست یاری اقتصادی 1.1میلیون مشاغل آسیب پذیر از دولت مرکل
به گزارش مهسان بلاگ، تهران- خبرنگاران- مقامات آلمان به دنبال تمدید دوران قرنطینه تا 31 فروردین تا به امروز یک میلیون و یکصد هزار درخواست یاری اقتصادی از طرف مشاغل آسیب دیده دریافت نموده است.

به گزارش کیت کونولی خبرنگار اعزامی روزنامه گاردین در برلین، با افزایش دوران قرنطینه در آلمان برای کنترل و مقابله با شیوع ویروس کرونا تعداد زیادی از مشاغل آسیب دیده درخواست دریافت یاری اقتصادی فوری از دولت فدرال آلمان نموده اند.
پیش از این دولت آلمان بسته یک میلیون و هشتصد هزار یورویی را برای یاری به مشاغل آسیب دیده تصویب نموده بود که تا کنون یک میلیون یورو از آن پرداخت شده است.
قرار است این یاری های اقتصادی به طور روزانه به مشاغل حساس و آسیب دیده پرداخت گردد.
بیشتر پرداختی های دولت آلمان به رستوران ها، آرایشگاه ها و سالن های آرایشی و مشاوران شغلی و به مراتب کمتر برای صنعتگران و کارگران ساختمانی انجام می گردد که هنوز هم قادر به کار هستند تا زمانی که بتوانند قوانین فاصله فیزیکی را حفظ نمایند.
فقط چند روز از تصویب مقررات اضطراری در مجلس آلمان می گذرد و تا کنون افراد خود اشتغال زا و مشاغل کوچک نیز واجد دریافت یاری های اقتصادی می شوند.
براساس مقررات اضطراری مجلس آلمان، افراد با حداکثر پنج کارگر می توانند 9 هزار یورو و مشاغل دارای حداکثر 10 کارگر می توانند 15 هزار یورو یاری اقتصادی دریافت نمایند.
دریافت نمایندگان یاری های اقتصادی احتیاج به بازپرداخت این یاری ها نیستند.
دولت های مرکزی و فدرال آلمان چهارشنبه شب اعلام کردند که برای پیشگیری از شیوع ویروس کرونا محدودیت های اعمال شده در راستای فاصله گذاری اجتماعی را تا 19 آوریل (31 فروردین) تمدید می نمایند.
آنگلا مرکل صدراعظم و وزیران کشور ایالت های آلمان در یک نشست که به صورت ویدئوکنفرانس برگزار گردید، توافق کردند که ممنوعیت برگزاری اجتماعات و دیگر مقررات فاصله گذاری اجتماعی که شامل ممنوعیت تجمع بیش از یک نفر در اماکن عمومی می گردد.
در آلمان بیش از 74 هزار مبتلا به کرونا تا به امروز ثبت شده و حدود 821 تن از آن ها جان باخته اند.
منبع: ایرناbanima.ir: قدرت گرفته از سیستم مدیریت محتوای بانیما
kurdeblog.ir: مجله سرگرمی | مجله سرگرمی و تفریحی، همیشه به شادی