بهترین رستوران های باکو؛ سفری خوشمزه به قلب آشپزی آذربایجان
به گزارش مهسان بلاگ، باکو، پایتخت زیبای آذربایجان، نه تنها با معماری مدرن و تاریخی خود توجه گردشگران را جلب میکند، بلکه با طیف وسیعی از رستورانهای لوکس و محلی، تجربهای بهیادماندنی از غذاهای لذیذ را ارائه میدهد. این شهر پرجنبوجوش ترکیبی از غذاهای اصیل آذری و خوراکهای بینالمللی را در فضایی مجلل و دلنشین به مهمانانش عرضه میکند. از رستورانهایی که در دل کوچههای قدیمی باکو جا خوش کردهاند تا مکانهای مدرنی که چشماندازی خیرهکننده به دریای خزر دارند، گزینههای متعددی برای علاقهمندان به غذاهای خوشطعم وجود دارد. در این مطلب، شما را با بهترین رستورانهای باکو آشنا خواهیم کرد تا سفری لذیذ و خاطرهانگیز را در این شهر تجربه کنید.

برترین رستوران های باکو تجربه ای بی نظیر از غذاهای محلی آذربایجانی و بین المللی را در فضایی لوکس و دل نشین ارائه می دهند.
برترین رستوران های باکو ترکیبی از طعم های اصیل آذربایجانی و غذاهای بین المللی را در محیط هایی شیک و مجلل ارائه می دهند. از رستوران های سنتی با موسیقی زنده و فضای گرم گرفته تا مکان های مدرن با چشم انداز ای خیره نماینده از دریای خزر، هر سلیقه ای در این شهر پرجنب وجوش راضی خواهد شد.
برای دریافت مشاوره و خدمات تخصصی گردشگری و سفر به سراسر دنیا با bestcanadatours.com مجری مستقیم تورهای مسافرتی و گردشگری همراه باشید.
اگر در پی تجربه ای خاص از غذاهای لذیذ و فضایی دل نشین هستید، در ادامه با ما همراه باشید تا شما را با برترین رستوران های باکو آشنا کنیم.
1. ایلون
رستوران ایلِوِن (Eleven Restaurant) رستورانی ژاپنی و عالی در باکو است که در طبقه یازدهم پارک این-هتل (Park Inn Hotel) قرار داشته و منظره ها بی بدیلی از مرکز آذربایجان را به شما هدیه می نماید. این رستوران اعلا و درجه یک برای کسانی که دنبال سوشی خوب یا سایر غذاهای ژاپنی و آسیایی هستند، انتخابی ایده آل است. شب ها لژ ایلِون با موسیقی جاز و اتاقی پر از آدم های بومی و غیر بومی به یکی از منحصربه فردترین اماکن باکو تبدیل می گردد.
2. آواز
آواز (Avaz) رستورانی سنتی با هدف معرفی فرهنگ آذربایجانی است. آخر هفته ها در اینجا جدای از دستور پخت های رایجی که در آشپزی غنی کشور پیدا می کنید، موسیقی جاز بومی و اجراهای فولک هم انتظارتان را می کشند. منو با فهرستی کامل از غذاهای سنتی و غذاهای ویژه هفتگی سرآشپز که همگی از سنت های غنی آشپزی، موقعیت جغرافیایی بی همتا و فراوانیِ گیاهان و میوه های ارگانیک بومی متأثر هستند، انتخاب های زیادی را پیش روی مهمانان می گذارد. از میان غذاها پیشنهاد می کنیم کباب بره و سوپ کدو تنبل را امتحان کنید.
3. آرت گاردن
آرت گاردن (ART Garden) جایی فرهنگی در قلب تاریخی باکو است که باید حتماً خودتان از نزدیک ببینید. فضای غذاخوری باز و شگفت انگیز آن شامل هفت اتاق خصوصی می گردد که به وسیله هنرمندان با استعداد بومی و با چشم انداز هایی سنتی از منطقه تزئین شده اند. آرت گاردن حقیقتاً یک رستوران شیک و درجه یک است. منوی اینجا شامل شیرینی های وسوسه نماینده کلاسیک شرقی و چای آذری سماوری بوده و تقویم فرهنگی اش با نمایشگاه های هنری و کنسرت های جاز پر شده است.
4. کافه سیتی
برای تجربه حال و هوایی چند ملیتی در باکو، باید به سراغ کافه سیتی (Café City) بروید که در سال 2014 برنده گواهی لیاقت TripAdvisor شده است. این فضای خودمانی و عالی با قیمت های قابل قبول، محیطی گرم و مهمان نواز داشته و در میان مردم بومی هم محبوبیت دارد. منوی رستوران گزینه های به شدت هوس انگیزی مانند تمپورای میگو، کوفته های سرخ شده، بادمجان طبخ شده به سبک شرقی، شیرینی های سیب زمینی، رول بیف دودی و سالادهای مختلف یونانی و میگو، سوپ های تازه، پاستاها، پیتزاها و دسرهای خانگی مانند تیرامسیو و بستنی را به مهمانان پیشنهاد می نماید. حتی سخت گیرترین افراد هم از انتخاب این مکان راضی خواهند بود.
5. چنار
چنار (Chinar) بدون شک یکی از مجذوب نماینده ترین رستوران های باکو به شمار می رود. این رستوران زیر سایه های درختان چنار و نزدیک به مجسمه قهرمان افسانه ای، بهرام گور در حال شکار اژدها قرار گرفته است. رستوران چنار امروزی برای کسانی که دنبال امتحان کردن غذای آسیایی هستند انتخابی عالی است زیرا در منوی اینجا غذاهایی از چین، تایلند، مالزی و سنگاپور به مهمانان ارائه می گردد. از میان غذاهای پیشنهادی ما مرغ شیرین و ترش چنار، انار و زردآلو، تمپورای شاه میگوی کانادایی با نمک چای سبز یا خورشت واگیو اُکستِیل (Wagyu oxtail)، که نوعی گوشت گاو بسیار خوشمزه است، با آب پنج ادویه را امتحان کنید.
6. خانه ماهی دریا
خانه ماهی دریا (Derya Fish House) برای کسانی که عاشق غذای دریایی یا ماهی هستند یک لذت واقعی است. در اینجا می توانید یک تجربه غذایی بومی کامل، مخصوص سواحل دریای خزر را برای خود رقم بزنید. فضای رستوران، بزرگ و مناسب خانواده های بچه دار یا گروه های چند نفره است. اگر دنبال جایی هستید که به طور همزمان موقعیت تماشای یک غروب فراموش نشدنی را هم به شما بدهد، می توانید روی این رستوران حساب کنید. غذاهای رستوران بر پایه صیدهای تازه بومی هستند و با سالادهای مقوی و متنوعی همراه می شوند.
7. روم فاین آرت واین اند داین
این رستوران فلسفه ای دارد که آن را از دیگر رستوران های سنتی باکو متمایز نموده است. طبق این فلسفه مهمانان باید احساس نمایند در اتاق خودشان هستند. روم فاین آرت واین اند داین (ROOM Fine Art Dine) باید حتماً یکی از گزینه های شام شما باشد. در اینجا می توانید غذاهایی را که در منو نیستند از قبل سفارش دهید. رستوران روم با این کار می خواهد فضا و انتخاب ها را برای مشتریانش کاملاً خصوصی سازی نموده و برترین خدمات را ارائه کند. بعلاوه نمایشگاه های عکاسی و هنرهای تجسمی هم در اینجا برگزار می گردد. منوی روم شامل طیفی وسیع از نوشیدنی های گوناگون است.
8. ساحل
بعد از یک پیاده روی عالی در جاذبه های باکو رستوران ساحل (Sahil) توقفی عالی است. اینجا یکی از معروف ترین رستوران های باکو به شمار می رود. ساحل، وجه باشکوه و لوکس توسعه های اخیر مرکز را به نمایش می گذارد و اگر بخواهید روی نو هویت معاصر کاسپین را تجربه کنید، باید حتماً به آن سر بزنید. فضای داخلی کاملاً با منو همخوانی دارد. منوی رستوران گزینه های متنوعی از غذاهای بومی مانند کباب های سنتی تا بره و جوجه ویژه را به مهمانان پیشنهاد می نماید.
9. اسکالینی
اسکالینی (Scalini) بهشتی از غذاهای ایتالیایی در باکو است و غذاهای مدیترانه ای خوش عطری را به مهمانان مرکز عرضه می نماید. اینجا یادگاری از رستوران های معمول خانوادگی در شهرهای کوچک ایتالیایی است و برای کسانی که دنبال گزینه ای جز غذاهای سنتی آذری هستند برترین انتخاب خواهد بود. منو شامل پنیر بوراتا با مارچوبه و لبوی گرم، کالاماری سرخ شده با کدو، سالاد ترکیبی با کالاماری و گوجه آفتاب خشک، راویولی خانگی با ریکوتا و اسفناج یا گنوچی خانگی با پنیر گورگونزولا و گردو می گردد. قطعاً تیرامیسو و بستنی تازه هم برای دسر پیدا می کنید.
10. سوماخ
سوماخ (Sumakh) در وسط باکو، غذاهایی غیربومی را به مهمانان پیشنهاد می نماید و در طی هر گونه تور شکم گردی مرکز باید حتماً به آن سر بزنید. این رستوران عالی سنت های گذشته و سلیقه های معاصر را در اتمسفر و حال و هوایی بی همتا با هم ترکیب نموده است. طراحی داخلی با فرش های شرقی بزرگ و دکوری مدرن شامل نقاشی های شامو عباسف معروف کامل شده به خوبی دو وجه سنتی و معاصر کشور را به مهمانان نشان می دهد. در آشپزخانه باز رستوران که حتی از خیابان هم دیده می گردد، معروف ترین غذاهای آذری برای مشتریان آماده می شوند.
سخن پایانی
رستورانهای باکو مجموعهای از فرهنگ، تاریخ و سلیقههای متنوع را در دل خود جای دادهاند. چه به دنبال طعمهای سنتی آذری باشید، چه بخواهید غذاهای بینالمللی را در فضایی لوکس امتحان کنید، این شهر برای هر ذائقهای پیشنهادات ویژهای دارد. با انتخاب یکی از رستورانهای معرفیشده، میتوانید لحظاتی لذتبخش را در کنار عزیزانتان سپری کنید و از طعمهای بینظیر غذاهای محلی و دریایی، تا خوراکهای مدیترانهای و آسیایی لذت ببرید. تجربهی غذاخوری در باکو، سفری است که نهتنها شکم، بلکه روح شما را نیز سیراب خواهد کرد.