سرخپوست و متری شیش و نیم در جشنواره یونان

به گزارش مهسان بلاگ، جشنواره بین المللی فیلم سالونیکا در کشور یونان دردوره آینده خود میزبان دو فیلم از سینمای ایران خواهد بود.

سرخپوست و متری شیش و نیم در جشنواره یونان

به گزارش خبرنگاران، فیلم متری شیش و نیم به کارگردانی سعید روستایی و سرخپوست ساخته نیما جاویدی به عنوان نماینده سینمای ایران در شصتمین جشنواره بین المللی فیلم سالونیکا در کشور یونان به روی پرده می روند.

فیلم های متری شیش و نیم و سرخپوست در بخش افق های باز جشنواره سالونیکا به ترتیب در تاریخ های پنجم و ششم نوامبر (14 و 15 آبان) نمایش خواهند داشت.

متری شیش و نیم اولین نمایش بین المللی خود را در بخش افق های هفتاد و ششمین جشنواره فیلم ونیز تجربه کرد و پس از حضور در چند جشنواره از جمله زوریخ سوئیس، هم اکنون در بخش رقابتی جشنواره فیلم توکیو ژاپن حضور دارد.

سرخپوست نیز پیش تر در اولین حضور خارجی خود در جشنواره فیلم لندن به روی پرده رفته است.

شصتمین جشنواره بین المللی فیلم سالونیکا از تاریخ 31 اکتبر (9 آبانت) در کشور یونان شروع شده و تا 10 نوامبر (19 آبان) ادامه خواهد داشت.

مجله کامپیوتر: از کامپیوتر و IT کلی مقاله و ترفند جالب اینجا داریم

مجله سرگرمی: مجله سرگرمی و گردشگری

پریها: مجله خبری، موفقیت، تفریحی، فناوری و گردشگری

منبع: خبرگزاری ایسنا
انتشار: 9 شهریور 1400 بروزرسانی: 9 شهریور 1400 گردآورنده: mahsanblog.ir شناسه مطلب: 24806

به "سرخپوست و متری شیش و نیم در جشنواره یونان" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "سرخپوست و متری شیش و نیم در جشنواره یونان"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید