علائم پاره شدن پرده بکارت چیست؟

به گزارش مهسان بلاگ، خبرنگاران | سرویس سلامت - آنالیز نشانه ها و علائم پاره شدن پرده بکارت برای افرادی که به تازگی ازدواج نموده یا اولین رابطه جنسی را تجربه نموده اند یک دغدغه است. البته عوامل دیگری مانند تصادف ها، عمل های سنگین و … نیز وجود دارد که می تواند به پرده بکارت صدمه بزند که با شناخت علائم پارگی بکارت می توان به این اتفاق پی برد. اگرچه اهمیت این موضوع یک بحث مفصل فرهنگی است؛ ما در این مطلب به علائم پاره شدن پرده بکارت، روش های ترمیم و سؤالات متداولی که در این زمینه وجود دارد پرداخته ایم.

علائم پاره شدن پرده بکارت چیست؟

نشانه ها و علائم پاره شدن پرده بکارت

پاره شدن بکارت در اغلب افراد دارای نشانه های یکسانی است. بعضی از خانم ها این نشانه ها را خفیف تر دریافت می نمایند و بعضی دیگر شدیدتر. علایمی که نشان می دهد شما پرده بکارتتان را از دست داده اید در ادامه ارائه شده است.

1. وجود خونریزی و لکه روی واژن

در ابتدا باید بدانید چه تفاوتی بین خون بکارت و خون قاعدگی وجود دارد؟ به طور کل وقتی خون رنگی روشن داشته باشد و مانند یک لکه روی اطراف دهانه واژن دیده گردد، نشانه آن است که پرده بکارت پاره شده است.

2. احساس درد و سوزش شدید

بعضی از خانم ها پرده بکارت ندارند و بعضی دیگر پرده بکارتی دارند که تنها باید با یاری جراحی برداشته گردد؛ اما اغلب افراد دارای پرده بکارتی هستند که در اثر رابطه جنسی و … از بین می رود. پاره شدن بکارت در این خانم ها همراه با درد و سوزش شدید است. توصیه می گردد که زوج ها برای کاهش درد ناشی از پاره شدن بکارت پیش نوازی را انجام دهند و از روان نماینده ها استفاده نمایند.

3. پوست های جمع شده در دهانه واژن

با توجه به این که پرده بکارت در دهانه واژن واقع شده است، پاره شدن آن سبب می گردد که پوست پرده به دیواره دهانه واژن بچسبد و حالت طبیعی این ناحیه تغییر کند.

4. تغییر حالت لب های اطراف واژن

لب های اطراف واژن در دختران باکره حالتی به هم چسبیده دارند، این در حالی است که برای دخترانی که بکارتشان را از دست داده اند این لب ها از هم فاصله پیدا می نمایند و این حالت یکی از علائم پاره شدن پرده بکارت محسوب می گردد.

5. تغییر شکل ورودی واژن

ورودی واژن در حالت طبیعی گرد است. در صورتی که به دلیل دخول آلت جنسی یا شیء خارجی، پرده بکارت از بین رفته باشد، این ناحیه حالتی V شکل پیدا خواهد نمود

روش های ترمیم پرده بکارت

دختران جوانی که به دلیل تعرض، رابطه یا مسائلی مانند تصادف پرده بکارتشان را از دست داده اند، به دنبال راه حلی برای جبران این مشکل فرهنگی هستند. امروزه امکان ترمیم پرده بکارت به روش های مختلف برای خانم ها وجود دارد. فارغ از درست یا غلط بودن این عمل، روش های ترمیم بکارت از این قرار هستند:

1) ترمیم بکارت یا هایمنوپلاستی

هایمنوپلاستی عملی است که در آن ترمیم به صورت سرپایی انجام می گردد. در این روش متخصص از تیغ جراحی، رادیوسرجریکال تکنیک یا لیزر برای ترمیم پرده بکارت استفاده می نماید. قبل از هایمنوپلاستی باید فرد مورد نظر توسط پزشک زنان مورد معاینه قرار بگیرد و این موضوع آنالیز گردد که وی به بیماری عفونی خاصی مبتلا نباشد. پس از آنالیز های لازم جراح پلاستیک ترمیم بکارت را انجام خواهد داد.

در این روش، جراح قسمت های آسیب دیده پرده را مجدداً به هم پیوند می زند. با توجه به این که عمل هایمنوپلاستی با درد همراه است، ناحیه واژن باید به صورت موضعی بی حس گردد یا فرد مورد نظر کاملاً بیهوش باشد.

2) روش alloplant

Alloplant یا آلوپلنت دیگر روشی است که برای ترمیم پارگی بکارت توسط پزشکان در نظر گرفته می گردد. با توجه به این که در alloplant ترمیم به صورت موقتی انجام می گردد، اصولا این عمل برای در بازه زمانی نزدیک به تاریخ ازدواج انجام می گیرد.

در این روش، پزشک متخصص ماده بیولوژیکی خاصی را به درون واژن تزریق می نماید. این ماده حالتی شبیه به پرده بکارت پیدا می نماید. برای تزریق این ماده به درون واژن فرد باید تحت بی حسی موضعی قرار بگیرد.

3) روش STID

در این روش پزشک معالج به روش بخیه سه لایه ای، لبه های بکارت را به هم متصل می نماید. پس از انجام این عمل توصیه شده که تا سه ماه از رابطه زناشویی اجتناب گردد.

پاسخ به سؤالات متداول

1. امکان این که پرده بکارت پاره نگردد وجود دارد؟

بله! بعضی از نمونه های پرده بکارت را تنها با جراحی می توان برداشت. برای این که درباره نوع پرده بکارتی که دارید اطلاعات مناسبی به دست بیاورید، به شما توصیه می کنیم به پزشک زنان مراجعه نموده و معاینه بکارت را انجام دهید.

2. آیا پس از پاره شدن پرده حتماً خونریزی وجود دارد؟

با توجه به نوع پرده بکارت، پس از پاره شدن پرده ممکن است خونریزی در ناحیه دهانه واژن دیده گردد یا خیر. پاره شدن پرده های بکارت از نوع حلقوی، تیغه ای و غربالی با خونریزی همراه است و تعداد بسیار زیادی که پرده ارتجاعی دارند، در بیشتر مواقع پس از نزدیکی، خونریزی مشاهده نمی نمایند.

3. آیا دیده شدن لخته خون قاعدگی نشانه پارگی بکارت است؟

سؤالی که ذهن بسیاری از خانم ها را به خودش مشغول نموده این موضوع است که آیا دیده شدن خون های لخته قاعدگی، می تواند دلیل صدمه وارد شدن به بکارت باشد. اولین موضوعی که در این زمان باید به آن توجه داشته باشید، این است که لخته های خون قاعدگی مربوط به پاک سازی رحم هستند و هیچ ربطی به صدمه وارد شدن به بکارت ندارند. سپس باید به این نکته توجه کنید که ازدیاد خون های لخته در دوران قاعدگی می تواند منجر به بروز مسائل کم خونی گردد و باید حتماً این موضوع را با پزشک در میان بگذارید.

4. آیا خود ارضایی سبب پاره شدن پرده بکارت می گردد؟

در صورتی که خود ارضایی صرفاً توسط انگشت دست و با مالش ناحیه تناسلی انجام گردد، احتمال پاره شدن پرده بکارت بسیار کم است. هر چند به دلیل استمرار در این روش، احتمال صدمه وارد شدن به پرده بکارت وجود دارد. در صورتی که برای خود ارضایی شی خاصی به درون ناحیه تناسلی وارد گردد، پرده بکارت ممکن است پاره گردد.

5. تازه عروس ها با استرس و ترس ناشی از پاره شدن بکارت باید چه نمایند؟

یکی از مسائلی که تازه عروس ها با آن روبرو می شوند، ترس از پاره شدن بکارت و احساس درد و خونریزی پس از آن است. توجه داشته باشید که اگر عمل دخول با آمادگی کامل طرفین انجام گردد درد و خونریزی بکارت بسیار کم است و جای نگرانی از این بابت وجود ندارد.

برای این که بتوانید به این مشکل غلبه کنید باید قبل از آغاز رابطه حتماً پیش نوازی های لازم اجرا شده و زن به حالت ارگاسم نزدیک گردد. آرامش روحی و روانی زوج ها در کاهش میزان درد و خونریزی و استرسی که بابت از دست دادن پرده بکارت برای خانم ها وجود دارد تأثیر قابل توجهی دارد. استفاده از ژل های روان نماینده نیز می تواند تا حدودی درد و سوزش پس از پاره شدن بکارت را کاهش دهد.

6. آیا از دست دادن بکارت دلیل بر رابطه جنسی داشتن است؟

اغلب افراد از دست دادن بکارت را صرفاً به دلیل رابطه جنسی می دانند. در صورتی که عوامل زیادی برای از دست دادن بکارت وجود دارد که از جمله آن ها می توان به انجام ورزش هایی مانند سوارکاری و ژیمناستیک، جراحی های سنگین لگن و … اشاره نمود. همچنین بعضی از افراد به طور مادرزادی دارای پرده بکارت نیستند و عدم وجود پرده نمی تواند دلیل بر رابطه جنسی آن ها باشد.

7. آیا عدم برقراری رابطه جنسی منجر به ترمیم پرده بکارت می گردد؟

یکی از باورهای غلطی که درباره ترمیم بکارت وجود دارد این است که عدم برقراری رابطه جنسی در طولانی مدت می تواند سبب ترمیم شدن بکارت گردد! در حالی که پس از پاره شدن بکارت هیچ راه حلی به جز روش های پزشکی مطرح شده برای ترمیم آن وجود ندارد و صرفاً با اجتناب از برقراری رابطه جنسی نمی توانید مجدداً باکرگی خودتان را به دست بیاورید.

8. پس از پاره شدن بکارت باز هم رابطه جنسی دردناک است؟

پس از پاره شدن بکارت بهتر است زوج ها بازه زمانی را برای ترمیم زخم این ناحیه در نظر داشته باشند؛ زیرا ادامه رابطه جنسی می تواند منجر به افزایش خونریزی و شدیدتر شدن زخم دهانه واژن گردد. پس از گذشت چند روز زوجین می توانند به آرامی رابطه جنسی خودشان را آغاز نمایند و درد و خونریزی در این مراحل وجود نخواهد داشت.

9. ترمیم پرده بکارت چقدر طول می کشد؟

برای ترمیم پرده بکارت پزشکان بازه زمانی یک تا سه ساعت را بسته به نوع عمل در نظر می گیرند. هنگام ترمیم فرد ممکن است بیهوش گردد یا این که دهانه واژن بی حسی موضعی داشته باشد.

10. بعد از ترمیم پرده بکارت می توان رابطه جنسی داشت؟

پس از این که عمل ترمیم بکارت به اتمام رسید، احتمال وجود درد و تورم در این ناحیه وجود دارد. پزشکان توصیه می نمایند که پس از انجام بعضی از عمل های ترمیم بکارت حدود 3 تا 6 ماه رابطه جنسی نداشته باشید تا زخم های این ناحیه التیام پیدا کند.

11. آیا تنها با اولین رابطه جنسی پرده بکارت کاملاً پاره می گردد؟

با توجه به نوع پرده، در اولین رابطه جنسی ممکن است پرده بکارت کاملاً از بین برودو یا اینکه مقداری صدمه ببیند و در رابطه های جنسی بعدی بخش های باقی مانده پرده از بین برود. در این حالت احتمال درد و خونریزی تا زمانی که پرده به طور کامل پاره گردد وجود دارد.

سخن آخر

نداشتن پرده بکارت نمی تواند دلیل بر رابطه جنسی فرد مورد نظر باشد. بعضی از افراد از بدو تولد دارای پرده بکارت نیستند. با توجه نوع پرده بکارت، در اولین رابطه جنسی احتمال پاره شدن آن وجود دارد.

با آگاهی داشتن درباره علائم پاره شدن پرده بکارت می توانید دانش اولیه ای درباره این که آیا پرده سالم است یا خیر کسب کنید. در نهایت می توانید به پزشک متخصص مراجعه کنید.

پیشنهاد می کنیم درباره آزمایش تشخیص باکرگی یا تست سلامت پرده بکارت نیز بخوانید و نظر خود را نسبت به این موضوع بیان کنید. به نظر شما آیا پرده بکارت تضمینی برای یک ازدواج مناسب است یا خیر؟ چقدر باید به این موضوع اهمیت داد و عواقب بی توجهی به این امر فرهنگی چیست؟

مجله سرگرمی: مجله سرگرمی و گردشگری

باتسک: مترجم آنلاین، دارالترجمه آنلاین

منبع: setare.com
انتشار: 30 مرداد 1400 بروزرسانی: 30 مرداد 1400 گردآورنده: mahsanblog.ir شناسه مطلب: 85930

به "علائم پاره شدن پرده بکارت چیست؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "علائم پاره شدن پرده بکارت چیست؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید