فرهاد مجیدی: در استقلال بازیکن سالاری جایی ندارد

به گزارش مهسان بلاگ، تهران (پانا) - سرمربی استقلال بر رعایت نظم و انضباط در این تیم تاکید نمود.

فرهاد مجیدی: در استقلال بازیکن سالاری جایی ندارد

فرهاد مجیدی، سرمربی تیم فوتبال استقلال، در گفت وگو با سایت رسمی این باشگاه، ضمن تبریک به طرفداران در مورد دو پیروزی اخیر این تیم در لیگ برتر و جام حذفی گفت: من آمده ام تا استقلال را با پشتوانه شما طرفداران بسازم. همه ما باید قدر این پیراهن با ارزش را بدانیم و در این راه همه کوشش خود را بکنیم. حتی اگر در زمین مسابقه شکست بخوریم، اجازه نمی دهیم اخلاق، عزت و اعتبار باشگاه عظیم استقلال خدشه دار گردد.

وی اضافه نمود: از همین تریبون به همه بازیکنان استقلال تاکید می کنم که حرمت این پیراهن مقدس را نگه دارند و اصول اخلاقب و شخصیت باشگاه را همیشه مد نظر قرار دهند. اگر چیزی جز این رقم بخورد، با کسی تعارف نداریم و با او برخورد خواهیم کرد.

سرمربی استقلال توضیح داد: هیچ نامی عظیمتر از استقلال نیست. در اینجا، استقلال سالار است و بازیکن سالاری جایی در تیم استقلال ندارد.

tani-buy.ir: مجله تانی بای، مقالات اقتصادی و کسب و کار

bigkurosh.ir: مجله کوروش بزرگ، وبلاگ خبری، تاریخی و تحلیلی

منبع: خبرگزاری پانا
انتشار: 28 اردیبهشت 1401 بروزرسانی: 28 اردیبهشت 1401 گردآورنده: mahsanblog.ir شناسه مطلب: 79190

به "فرهاد مجیدی: در استقلال بازیکن سالاری جایی ندارد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "فرهاد مجیدی: در استقلال بازیکن سالاری جایی ندارد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید