نداشتن ماسک برای رونالدو دردسرساز شد

به گزارش مهسان بلاگ، دنیای ورزش تورنتو نوشت: ستاره تیم فوتبال یوونتوس به دلیل استفاده نکردن از ماسک در ورزشگاه محل بازی تیم ملی کشورش تذکر گرفت.

نداشتن ماسک برای رونالدو دردسرساز شد

به گزارش گروه ورزشی خبرنگاران، یک مصدومیت عجیب بی موقع که نتیجه نیش یک زنبور بود، کریستیانو رونالدو را از همراهی تیم ملی پرتغال در بازی شب گذشته (شنبه) این تیم مقابل کرواسی در هفته نخست مرحله گروهی لیگ ملت های اروپا محروم کرد. به این ترتیب او که به پرتغال سفر نموده بود تا مقابل نایب قهرمان جام جهانی 2018 به میدان برود، فرصت 100 تایی کردن گل های ملی اش در این بازی را از دست داد و حالا برای رسیدن به این هدف باید منتظر بازی بعدی باشد.

رونالدو اگرچه در زمین بازی حضور نداشت اما پیروزی 4 بر یک هم تیمی هایش را از سکوهای استادیوم دراگائوی شهر پورتو تماشا کرد. در جریان مسابقه رونالدوی 35 ساله در کانون توجه مقامات برگزار کننده بازی و رسانه ها قرار داشت و در یکی از صحنه های ضبط شده از حواشی بازی معین است که یکی از مسئولان برگزار کننده به سمت کاپیتان 35 ساله پرتغالی ها می رود و به او که ماسک به صورت نداشت تذکر می دهد.

رونالدو هم که به نظر می رسید خیلی از به هم خوردن تمرکزش راضی نبود، خیلی سریع از دستور داده شده تبعیت کرد و یک ماسک به صورت زد تا ادامه بازی را تماشا کند.

بازی بعدی تیم ملی پرتغال سه شنبه شب مقابل سوئد است گفته می گردد که رونالدو احتمالاً به آن بازی هم نخواهد رسید.

تور روسیه: تور روسیه: تور سوچی، تور مسکو، تور سن پترزبورگ، تور تابستان نوروز، بهار روسیه

منبع: خبرگزاری دانشجو
انتشار: 3 شهریور 1400 بروزرسانی: 3 شهریور 1400 گردآورنده: mahsanblog.ir شناسه مطلب: 60550

به "نداشتن ماسک برای رونالدو دردسرساز شد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "نداشتن ماسک برای رونالدو دردسرساز شد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید