پس از مدت ها تعطیلی، بازی با تیم والیبال سیرجان لذت بخش بود

به گزارش مهسان بلاگ، به گزارش خبرنگاران، پس از تعطیلی چند ماه رقابت های لیگ برتر والیبال دو تیم فولاد سپاهان و سیرجان استارت بازی های تدارکاتی را زدند. دو تیم روز دوشنبه در سالن فدراسیون در چهار ست رو در روی هم قرار گرفتند و بازی با نتیجه 2 بر 2 به پایان رسید. بازی دوم نیز فردا (چهارشنبه) برگزار می شود.

پس از مدت ها تعطیلی، بازی با تیم والیبال سیرجان لذت بخش بود

رحمان محمدی راد در گفتگو با خبرنگاران درباره بازی روز دوشنبه تیمش مقابل سیرجان گفت: بازی با کیفیت بود. پس از مدت ها تعطیلی حضور در یک مسابقه را تجربه کردیم و از نزدیک کنار تیم حضور داشتم. لذت بخش بود و بازیکنان پس از دوری طولانی در فضای مسابقه قرار گرفتند.

سرمربی تیم والیبال سپاهان ادامه داد: به زمان بیش تری نیاز داریم به مرز آمادگی کامل برسیم. تیم نسبت به سال گذشته تغییراتی داشته است و بازیکنان جدید اضافه شدند. تا قبل از شروع مسابقات تمام تلاش خود را خواهیم کرد تا تیم را به هماهنگی برسانیم. در بازی های تدارکاتی نقاط قوت و ضعف شناسایی می شوند تا روی آنها کار کنیم.

وی درباره پاسخ منفی به پیشنهاد ارومیه برای حضور در تورنمنت چهارجانبه نیز گفت: برای بازی با سپاهان برنامه ریزی کرده بودیم و چون فاصله زمانبندی با تورنمنت ارومیه کم بود پیشنهاد را نپذیرفتیم. در فصلی قرار داریم که فشار زیاد ممکن است بازیکنان را دچار آسیب دیدگی کند. به همین دلیل صلاح ندیدیم در تورنمنت شرکت کنیم. اما در برنامه داریم تا در انتهای هفته آینده با یک تیم بازی تدارکاتی داشته باشیم.

گروه ساختمانی آبان: گروه ساختمانی آبان: بازسازی ساختمان و تعمیرات جزئی و کلی و طراحی ویلا و فضای سبز و روف گاردن، طراحی الاچیق، فروش درب های ضد سرقت

منبع: خبرگزاری مهر
انتشار: 21 شهریور 1400 بروزرسانی: 21 شهریور 1400 گردآورنده: mahsanblog.ir شناسه مطلب: 58755

به "پس از مدت ها تعطیلی، بازی با تیم والیبال سیرجان لذت بخش بود" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "پس از مدت ها تعطیلی، بازی با تیم والیبال سیرجان لذت بخش بود"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید