کاهش ترافیک مرسولات پستی در سه ماه ابتدایی سال

به گزارش مهسان بلاگ، آمار ترافیک مرسولات پستی تا انتها سه ماهه ابتدایی امسال، به 47 میلیون و 381 هزار و 731 رسیده که حاکی از کاهش ارسال مرسولات پستی است.

کاهش ترافیک مرسولات پستی در سه ماه ابتدایی سال

محیط پست در خلال دو دهه اخیر تغییرات زیادی داشته و همان طور که مسؤولان معتقدند جنبه های زیست اجتماعی بشر دچار تغییرات زیادی شده و بخش سنتی پست را دچار تغییراتی نموده است. ازطرفی ظهور فناوری های جدید الکترونیکی و همه گیر شدن اینترنت و تلفن همراه در کنار مقررات زدایی در عرصه پست، تأثیری عمیق بر سازمان های پستی گذاشته و حضور پست را در بخش های سنتی کمرنگ تر نموده است.

با گذر زمان بخش اعظمی از کسب وکارهای سنتی با توسعه ارتباطات الکترونیک به سمت الکترونیکی شدن رفته اند و کسب وکارهایی که نتوانستند این راستا را به درستی طی نمایند، عرصه رقابت را به رقبای الکترونیکی خود واگذار کردند. از آن جا که با توسعه شبکه های ارتباطی، سهم پست در حال کاهش است، بر اساس تاکید اتحادیه جهانی پست و با توجه به زیرساخت های موجود، پست باید مأموریت های جدیدی برای خود ایجاد نموده و به سه بعد فیزیکی، الکترونیکی و بعد اقتصادی دست یابد.

آمار ارائه شده توسط سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی حاکی است که در سال 1395، ترافیک مرسولات پستی 495 میلیون و 234 هزار و 111 و در سال 1396 به 476 میلیون و 439 هزار و 559 بوده و در سال 1397، به 367 میلیون و 936 هزار و 240 و در سال 1398، به 287 میلیون و 21 هزار و 93 رسیده است.

این در حالی است که آخرین آمار منتشرشده حاکی از آن است که ترافیک مرسولات پستی تا سرانجام سه ماهه ابتدایی امسال، به 47 میلیون و 381 هزار و 731 رسیده است و در مقایسه با آمار 76 میلیون و 34 هزار و 221 در مدت زمان مشابه سال گذشته نیز، با کاهش 28 میلیونی در ترافیک مرسولات روبرو شده است.

این آمار با توجه به سال های گذشته، نشان از کاهش ترافیک مرسولات پستی دارد. البته اسفندماه سال گذشته با توجه به شیوع کرونا در کشور، آمار ترافیک مرسولات پستی، افزایش قابل توجهی داشته است.،ایسنا

fungroups.ir: گروه سرگرمی، مجله و انجمن سرگرمی

namit.ir: نامیت | مجله بازاریابی و مدیریت بازار

منبع: ایران آنلاین
انتشار: 28 اردیبهشت 1401 بروزرسانی: 28 اردیبهشت 1401 گردآورنده: mahsanblog.ir شناسه مطلب: 65307

به "کاهش ترافیک مرسولات پستی در سه ماه ابتدایی سال" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "کاهش ترافیک مرسولات پستی در سه ماه ابتدایی سال"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید