کدام مناطق تهران آلودگی بیشتری دارد؟
به گزارش مهسان بلاگ، مدیرکل پیش بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی، با بیان اینکه مناطق شرق، جنوب شرقی و همچنین مرکزی تهران پرچم دار میزان آلودگی هوا هستند، گفت: تا پنج شنبه تداوم آلودگی هوا برای همه گروه ها پیش بینی می شود.
به گزارش گروه اجتماعی خبرنگاران، صادق ضیاییان مدیرکل پیش بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی، با اشاره به شرایط هوای تهران گفت: امروز و فردا آلودگی هوا در تهران به اوج خود می رسد.
وی با بیان اینکه پایداری هوا که از روز های گذشته شروع شده تا انتها هفته تداوم خواهد داشت، اضافه نمود: امروز و فردا بیشترین میزان پایداری هوا را داریم که در نتیجه آن افزایش آلاینده های جوی طبیعی است.
ضیاییان با تاکید بر اینکه از روز پنج شنبه هفته جاری شرایط ناپداری بر تهران حاکم خواهد شد، شرح داد: با ناپدار شدن هوا بهبود نسبی شرایط هوا پیش بینی می شود.
مدیرکل پیش بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی با بیان اینکه انباشت آلاینده ها در شهر تهران شرایط هوا را برای همه گروه ها ناسالم کرده است، گفت: متاسفانه به علت پایداری هوا تهویه به درستی صورت نگرفته و آلاینده های محیطی آلودگی هوا را رقم می زنند.
وی با تاکید بر اینکه مناطق شرق، جنوب شرقی و مرکز شهر پرچم دار آلودگی هوا در شهر تهران هستند، اضافه نمود: مناطق ری، پیروزی و همچنین مرکزی شهر تهران آلودگی بیش از سایر مناطق را تجربه می کنند.
منبع: خبرگزاری دانشجوasemaneto.ir: آسمان تو: خرید بلیط پرواز، تور های لحظه آخری مسافرتی
asiaro.ir: تور آسیایی ارزان | تور ترکیبی آسیایی | تور ترکیبی جنوب شرق آسیا