کشف و ضبط اشیای تاریخی دوران هخامنشی و سلوکی در کرمانشاه

به گزارش مهسان بلاگ، به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کرمانشاه، امید قادری روز یکشنبه 18 آبان 99 با اشاره به کشف و ضبط چند قلم شئء تاریخی ارزشمند، اظهار کرد: نیروهای یگان حفاظت میراث فرهنگی استان در روزهای اخیر پیروز به دستگیری دو برادر در یکی از شهرستان های غربی شدند که قصد داشتند تعدادی اشیای تاریخی را به صورت غیرقانونی به فروش برسانند.

کشف و ضبط اشیای تاریخی دوران هخامنشی و سلوکی در کرمانشاه

او شرح داد: از قاچقچیان اشیای عتیقه، دو قطعه گل سینه و یک لوح مربوط به دوره هخامنشی و دو پیکرک فرشته بالدار مربوط به دوره سلوکیان کشف و ضبط شد.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کرمانشاه اضافه کرد: پس از انجام بررسی های کارشناسان میراث فرهنگی بر روی این اشیای تاریخی، معین شد که دو قطعه گل سینه و دو پیکرک فرشته بالدار اصل هستند و لوح زرین هم بهرغم اینکه جنسی از طلا داشت، اما تقلبی بوده و از آثار هنری دست ساز دوره هخامنشی است.

او اضافه کرد: طبق نظر کارشناسان میراث فرهنگی، برآورد می شود این اشیای تاریخی حدود 150 میلیارد ریال ارزش داشته باشند.متهمان نیز به همراه پرونده به دستگاه قضایی تحویل داده شدند.

قادری با بیان اینکه چندی پیش هم 278 قطعه شیء تاریخی مربوط به دوره هخامنشی در استان کشف شد، گفت: طی هفته های گذشته نیز یک لوح زرین تقلبی مربوط به دوره هخامنشی در استان کشف شد که قاچاقچیان قصد داشتند آن را به عنوان اصل به فروش برسانند که با هوشیاری نیروهای یگان حفاظت استان دستگیر شدند.

مجله سرگرمی: مجله سرگرمی و گردشگری

باتسک: مترجم آنلاین، دارالترجمه آنلاین

منبع: گردشبان
انتشار: 30 مرداد 1400 بروزرسانی: 30 مرداد 1400 گردآورنده: mahsanblog.ir شناسه مطلب: 67772

به "کشف و ضبط اشیای تاریخی دوران هخامنشی و سلوکی در کرمانشاه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "کشف و ضبط اشیای تاریخی دوران هخامنشی و سلوکی در کرمانشاه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید