یک میلیون چراغ سبز برای امنیت ایران روشن می گردد
به گزارش مهسان بلاگ، به گزارش خبرنگاران، نشست هم اندیشی اعضای خوشه سار بوم گردی روزگذشته آدینه 30 مردادماه در یکی از این اقامتگاه های سنتی به نام گیله بوم در روستای قاسم آباد شهرستان رودسر استان گیلان برگزار گردید.

در این نشست آرش نورآقایی رئیس هیات مدیره انجمن صنفی راهنمایان گردشگری کشور گزارشی درباره اقدامات اجرا شده برای میزبانی از صدها راهنمای گردشگری که قرار است در سال 2017 به منظور شرکت در گردهمایی کنوانسیون راهنمایان گردشگری شرکت نمایند، ارائه داد و از فعالان اقامتگاه های بوم گردی خواست تا در این زمینه به آنها یاری نمایند.
نورآقایی گفت: شعار و بنر کنوانسیون را در همه اقامتگاه های بوم گردی نصب کنید. ما نیز سایت شما را در فیسبوک معرفی می کنیم. بدین ترتیب 1.5 سال تبلیغات مداوم برای کنوانسیون و اقامتگاه های بوم گردی انجام خواهد شد.
این راهنمای گردشگری گفت: اکنون اگر سایت فدراسیون راهنمایان گردشگری را ببینید، حجم بیشتر اخبار آن مربوط به میزبانی ایران است.
وی همچنین از انتشار سه کتاب در حوزه گردشگری تا زمان برگزاری کنوانسیون راهنمایان جهانگردی اطلاع داد و گفت: کتاب رکوردهای گردشگری، مهمانوازی ایرانیان و تاریخ سفر در ایران منتشر خواهد شد و به طور حتم جزو کتاب های پرفروش می گردد. شما هم می توانید در کارهای تحقیقاتی آن به ما یاری کنید.
نورآقایی درباره کمپین یک میلیون چراغ سبز گفت: این کمپین در حقیقت یک نوع نظرسنجی از گردشگران خارجی درباره امنیت ایران است. به این ترتیب که مشخصات گردشگران در فرودگاه هنگام خروج از ایران در سایتی ثبت می گردد و چند سئوال درباره گردشگری ایران از او خواهد شد. گردشگر هم در خاتمه چراغ سبزی را مبنی بر وجود امنیت در ایران روشن می نماید. به این ترتیب یک میلیون چراغ سبز در نقشه ایران روشن می گردد که گردشگران خارجی، آنها را به نشانه وجود امنیت در ایران روشن نموده اند. این سایت به گونه ای طراحی شده که یک نفر نمی تواند چراغ روشن کند.
وی همچنین شعار ایران در کنوانسیون راهنمایان گردشگری را ایران آغوشی باز، تاریخی پر رمز و راز اظهار داشت و گفت: قرار است فرشی با لوگوی ایران بافته گردد و در مقر فدراسیون جهانی در اتریش برای همواره نصب و آویزان کنیم. این کار را بر عهده کلبه آقامیر می گذاریم، اگر در کنار آن 200 نمد بافته گردد، برای هنرمندان این رشته از صنایع دستی نیز به صرفه خواهد بود.
رئیس هیات مدیره انجمن راهنمایان گردشگری گفت: تور دوچرخه سواری نیز از اواسط مهرماه به منظور معرفی کنوانسیون از نوشهر تا بوشهر برگزار می گردد.
منبع: خبرگزاری مهرtani-buy.ir: مجله تانی بای، مقالات اقتصادی و کسب و کار
bigkurosh.ir: مجله کوروش بزرگ، وبلاگ خبری، تاریخی و تحلیلی