150 واحد اقامتگاه بوم گردی روستایی در گلستان فعال هستند
به گزارش مهسان بلاگ، ایرنا/ براساس آخرین خبرهای بدست آمده، 150 واحد اقامتگاه بوم گردی روستایی در گلستان فعال هستند.

احمد تجری، مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گلستان در مراسم افتتاح 2 واحد اقامتگاه بومگردی در روستاهای سارجه کر و چکر عطا بهلکه از توابع بخش مرکزی گنبدکاووس گفت که ظرفیت های بسیار خوب گلستان درحوزه منابع طبیعی و خدادادی سبب شده تا توجه به واحدهای بومگردی مورد استقبال گردشگران، مسافران و سرمایه گذاران قرار گیرد.
وی با تاکید بر حمایت میراث فرهنگی از سرمایه گذاران در بخش احداث یا راه اندازی واحدهای اقامتگاه بوم گردی در گلستان اضافه نمود: با افتتاح 2 واحد بومگردی در روستاهای گنبدکاووس تعداد این واحدها در این شهرستان به چهار واحد و در استان هم به 150 واحد افزایش یافت.
عبدالقدیر کریمی، فرماندار ویژه گنبدکاووس گفت که توسعه بومگردی روستایی با هدف ارتقای شاخص های گردشگری این شهرستان مرزی در دستور کار واقع شده است و متناسب با شرایط جغرافیایی و اقلیمی روستاها در 2 بخش مرکزی و داشلی برون پیگیری می گردد.
بعلاوه رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گنبدکاووس گفت: برای واحد بومگردی روستای چکر عطا بهلکه که از نوع تبدیلی بوده و برای چهار نفر فرصت شغلی ایجاد نموده مبلغ 25 میلیارد ریال سرمایه گذاری شده است.
مریم آق آتابای اضافه نمود: وجود باغ پرتقال و زیتون، معرفی ادوات کشاورزی و خانه قدیمی بافت تاریخی منطقه ترکمن صحرا از شاخص های گردشگری این واحد بومگردی است.
وی، حجم سرمایه گذاری برای واحد اقامتی بوم گردی روستای سارجه کر را هم 25 میلیارد ریال با اشتغالزایی برای چهار نفر اظهار داشت و گفت: این واحد به علت واقع شدن در جوار سد گلستان در آینده می تواند فضای لازم برای فعالیت قایقرانی و ماهیگیری ایجاد کند.
آق آتابای ادامه داد: با افتتاح این 2 واحد بومگردی تعداد این واحدها در گنبدکاووس به چهار واحد افزایش یافت ضمن اینکه پنج واحد دیگر هم در روستاهای دوزالوم، قل حاجی، قره ماخر و تنگلی پیروز به اخذ موافقت اصولی شدند.
به گفته وی، واحد بوم گردی تبدیلی روستای قره ماخر با سرمایه گذاری سه میلیارد ریال و پیش بینی اشتغالزایی برای چهار نفر تا خاتمه سال جاری به بهره بردای خواهد رسید.
قربان محمد قاضی، مالک واحد بوم گردی ترکمن گل روستای سارجه کر گنبد کاووس هم در این مراسم خواهان حمایت تسهیلاتی برای توسعه واحد بومگردی خود که در زمینی به مساحت سه هزار مترمربع احداث شده و هم اکنون ظرفیت پذیرش 30 مسافر را دارد، شد و گفت: با اختصاص تسهیلات لازم و همراهی مسئولان جهت بهسازی حدود 400 متر جاده منتهی به این واحد و هم واگذاری انشعاب برق سه فاز ظرفیت اشتغال در این مجموعه به 10 نفر افزایش خواهد یافت.
وی طبیعت گردی، قایق سواری، سوارکاری، غرفه صنایع دستی، طبخ غذاهای سنتی ترکمن و ماهیگیری و آشنایی با آداب و رسوم بومی را از بخش های این واحد بومگردی برشمرد.
منبع: همگردیgeorgiaro.ir: تور گرجستان ارزان قیمت | تور تفلیس، باتومی، تور لحظه آخری گرجستان
dorezamin.com: دور زمین: سفر به دور زمین هیچوقت اینقدر آسون نبوده!