179 بنای تاریخی در همدان در سال 97 مرمت شد
به گزارش مهسان بلاگ، معاون میراث فرهنگی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری همدان از مرمت 179 بنای تاریخی این استان در سال 97 اطلاع داد.

به گزارش خبرنگاران، احمد ترابی معاون میراث فرهنگی همدان امروز یکشنبه 22 اردیبهشت 98، با اعلام این خبر اضافه نمود: این تعداد بنا با اعتباری بالغ بر 250 میلیارد ریال در استان همدان مرمت شده است.
او با بیان این که همدان دارای آثار فرهنگی تاریخی ارزشمندی است توضیح داد: مرمت و حفظ و نگهداری آثار و ابنیه تاریخی استانی مانند همدان که به پایتخت تاریخ و تمدن ایران شهرت دارد می تواند به جذب هرچه بیشتر گردشگری یاری کند.
او از پاسداشت ابنیه تاریخی و میراث فرهنگی به عنوان یکی از اولویت های جدی اداره کل میراث فرهنگی همدان نام برد و اضافه نمود: اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری همدان تمام کوشش خود را برای صیانت هرچه بهتر از آثار تاریخی و مرمت ابنیه های فرهنگی تاریخی به کار بسته است.
ترابی خاطر نشان کرد: میدان امام، بازار تاریخی، آرامگاه بوعلی، آرامگاه باباطاهر و ... از مهمترین آثاری هستند که در سال گذشته مرمت شده اند.
منبع: میراث آریاbestcanadatours.com: مجری سفرهای کانادا و آمریکا | مجری مستقیم کانادا و آمریکا، کارگزار سفر به کانادا و آمریکا
مجله سرگرمی: مجله سرگرمی و گردشگری