آتش سوزی 7 لنج در بندرکنگ در هرمزگان

به گزارش مهسان بلاگ، 7 لنج در اسکله صیادی بندرکنگ شهرستان بندرلنگه در استان هرمزگان در آتش سوخت.

آتش سوزی 7 لنج در بندرکنگ در هرمزگان

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، علی نیکویی فرماندار شهرستان بندرلنگه گفت: آتش سوزی در ساعات پایانی پنجشنبه شب سبب از بین رفتن 7 فروند لنج صیادی چوبی و فایبرگلاس و تعدادی قایق در اسکله صیادی بندرکنگ شد.

وی اضافه نمود: با کوشش آتش نشانی های منطقه پنجم نیروی دریایی سپاه، شهرداری بندرلنگه، شهرداری بندرکنگ و آتش نشانی فرودگاه بندرلنگه آتش خاموش شد.

فرماندار شهرستان بندرلنگه گفت: خوشبختانه این حادثه مصدوم و تلفات جانی نداشت.

آتش سوزی در ساعات پایانی پنجشنبه شب سبب از بین رفتن 7 فروند لنج صیادی چوبی و فایبرگلاس و تعدادی قایق در اسکله صیادی بندرکنگ شد.

علت آتش سوزی 7فروند لنج در بندرکنگ اتصال برق بود

فرماندار بندرلنگه گفت: علت آتش سوزی هفت فروند لنج در بندر کنگ از توابع این شهرستان اتصال برق بود که به سرعت موجب حریق شد.

علی نیکویی در گفت وگو با ایرنا اضافه نمود: خدمه لنج یکی از این شناورها دیشب در حال آشپزی بودند که موجب آتش دریافت آن شناور و شش فروند دیگر از شناورها شد.

وی ادامه داد: در این بندرگاه 160 فروند لنج صیادی و 400 فروندقایق موتوری پهلو گرفته بود که با کوشش آتش نشانی بندرلنگه، بندر شناس، فرودگاه و منطقه پنجم نیروی دریایی سپاه از آتش دریافت آنها جلوگیری شد.

وی یاد آور شد: طبق ادعای شناورداران 5 تا 7 فروند قایق هم درجریان این آتش سوزی سوخت ویا زیر آب رفت که صحت و سقم موضوع در دست آنالیز است.

علی سعدینی اضافه نمود: با توجه به کوچک بودن فضای بندرگاه کنگ و حجم زیادی از پهلوگیری شناورها که بطور عمده هستند نیازمند نظارت بیشتر بوده که خسارت در ابعاد گسترده رخ ندهد.

anti6.ir: آخرین خبر | اخبار و مقالات روز دنیا را اینجا بخوانید

aradbld.ir: مجله آراد | مجله تفریحی، سرگرمی و مسافرتی

منبع: فرارو
انتشار: 9 آبان 1400 بروزرسانی: 9 آبان 1400 گردآورنده: mahsanblog.ir شناسه مطلب: 51729

به "آتش سوزی 7 لنج در بندرکنگ در هرمزگان" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "آتش سوزی 7 لنج در بندرکنگ در هرمزگان"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید