آزار شیطانی دختر معلول توسط مرد آشنا
به گزارش مهسان بلاگ، مرد آشنا که متهم است دختر معلول را مورد آزار و اذیت شیطانی قرار داده، با حکم دادگاه بازداشت شد.
به گزارش خبرنگار جام جم، رسیدگی به این پرونده با شکایت مددکار دختر معلول در دادگاه کیفری استان تهران شروع شد.
مددکار روناک به قضات گفت: روناک دچار کند ذهنی است و خانواده اش او را به بهزیستی آورده و در اینجا نگهداری می شد. هرازگاهی نیز خانواده اش او را به خانه برده و بعد از مدتی باز می گرداندند. خرداد سال جاری هم خانواده اش به بهزیستی آمده و او را با خود بردند. چند روز بعد وقتی روناک به بهزیستی برگشت از نظر روحی پرخاشگر شده بود. موضوعی او را آزار می داد. چند بار با او ضحبت کردم تا از مشکلش آگاه شوم که حرفی نمی زد. پایان به من اعتماد کرد و برایم گفت که در خانه پدری او را مورد آزار و اذیت قرار داده اند. آنطور که روناک برایم تعریف نموده، خواهرش شاهد این ماجرا بوده است.
پس از این شکایت قضات از روناک تحقیق کردند. دختر نوجوان که نمی توانست به خوبی صحبت کند ، برای قضات شرح داد؛ وقتی به خانه پدری رفته یکی از نزدیکانش او را مورد آزار و اذیت قرار داده و اجازه نداده زودتر به بهزیستی برگردد.
در ادامه تحقیقات معین شد، روزی که دختر نوجوان مورد آزار و اذیت نهاده شد، چند مرد در خانه آنها مهمان بودند. دو نفر از مهمانان به دادگاه احضار شده اما منکر آزار و اذیت دختر نوجوان شدند. با توجه به این که روناک یکی از آنها را به عنوان آزارگر معرفی نموده بود ، دادگاه حکم بازداشت این مرد را صادر کرد و قرار شد دختر نوجوان برای آنالیز شرایط روحی و روانی و صحت گفته هایش به پزشکی قانونی معرفی گردد.
منبع: جام جم آنلاینگروه ساختمانی آبان: گروه ساختمانی آبان: بازسازی ساختمان و تعمیرات جزئی و کلی و طراحی ویلا و فضای سبز و روف گاردن، طراحی الاچیق، فروش درب های ضد سرقت
سلو بلاگ: سلو بلاگ: محفلی برای هم اندیشی
پریها: پریها: اخبار، سرگرمی، ورزش، فال، پزشکی، سینما، هنر، گردشگری