آشپزخانه سلامت؛ غذایی خوشمزه مخصوص شب یلدا، با مصرف این غذا زیبایی نوزادتان را تضمین کنید
به گزارش مهسان بلاگ، یک محقق و پژوهشگر طب سنتی مصرف نوعی غذا را در زیبا شدن نوزاد و برطرف ویار مادران باردار موثر دانست.

برای آنالیز خواص انارمسمای گیلان و اینکه مصرف این غذا برای چه افرادی مفید است با حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت وگو کردیم که در ادامه مشروح آن را می خوانید.
مهم ترین خواص انارمسمای گیلان
حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی در گفت وگو با خبرنگار ، درباره مهم ترین خواص انارمسمای گیلان گفت: این غذا دارای فواید زیادی است و از مهم ترین خواص آن می توان به کنترل قند، فشار و چربی خون اشاره نمود.
وی اضافه نمود: انارمسمای گیلان به علت دارا بودن اسیدالاژیک موجب کاهش کلسترول بد خون (ABL) شده و از رسوب چربی ها در عروق پیشگیری می نماید.
عظمایی اعلام کرد: این غذا باعث افزایش سوخت و ساز بدن شده و می تواند جزو غذا های رژیمی برای لاغری و تناسب اندام باشد.
: برنامه رژیم غذایی ایده آل برای خانم های 30تا 40 سال+ دستور مصرف
وی گفت: وجود ویتامین B12، اسیدفولیک و آهن در انارمسمای گیلان موجب افزایش گلبول های قرمز خون و برطرف کم خونی می گردد؛ لذا برای زنان باردار و جنین فوق العاده مفید است و موجب زیبا شدن نوزاد و کاهش ویار بارداری می گردد. البته زنان باردار نباید در مصرف این غذا زیاده روی نمایند.
این محقق و پژوهشگر طب سنتی اظهار کرد: انارمسمای گیلان به علت داشتن ویتامین های A، E، C، آنتوسیانین ها و پلی فنول خاصیت آنتی اکسیدانی بسیار بالایی داشته و موجب تقویت سیستم ایمنی بدن و محافظت از آن در برابر انواع بیماری ها مخصوصا سرطان های سینه و پروستات می گردد.
وی گفت: این غذا به علت دارا بودن کلسیم، منیزیم، فسفر موجب تقویت و استحکام استخوان و دندان شده و از بروز پوکی استخوان و آرتروز جلوگیری می نماید.
عظمایی اظهار کرد: یکی دیگر از خواص این غذا بهبود عملکرد سیستم عصبی و تقویت حافظه است؛ همچنین انارمسمای گیلان از بروز آلزایمر پیشگیری می نماید.
: 11 روش باورنکردنى و کارآمد در تقویت حافظه + اینفوگرافی
وی اعلام کرد: انارمسمای گیلان به علت دارا بودن ویتامین های A، E، C، B. و سایر املاح معدنی مفید، موجب تقویت، طراوت و جوان سازی پوست و مو می گردد.
این محقق و پژوهشگر طب سنتی اعلام کرد: از دیگر خواص این غذا می توان به نشاط آور بودن، پیشگیری از استرس، اضطراب و افسردگی، تقویت کبد، تقویت سیستم قلبی عروقی، برطرف آفت دهان، جوش و کبد چرب اشاره نمود.
عظمایی گفت: انار مسمای گیلان غلظت خون را برطرف نموده و آن را تصفیه می نماید، همچنین برطرف اسیداوریک و نقرس از دیگر خواص بی نظیر این غذا است.
وی اعلام کرد: تقویت بینایی، دفع سمومات معده، طحال، کبد و کلیه ها، تقویت عمومی، افزایش انرژی و عضلانی شدن بدن از خواص دیگر انارمسمای گیلان است.
مواد لازم انارمسمای گیلان (6 تا 7 نفر)
-مرغ یک عدد (800 گرم)-پیاز متوسط 3 عدد-دانه انار 2 پیمانه-آب به مقدار لازم-رب انار 4 قاشق غذاخوری-زعفران دم نموده نصف لیوان-روغن دمبه یا کنجد به مقدار لازم-رب گوجه فرنگی محلی 2 قاشق غذاخوری-نمک، فلفل، جوزهندی، میخک، دارچین، زردچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه انارمسمای گیلان
-پیاز ها را نگینی خرد نموده و در روغن تفت می دهیم.-مرغ را به اندازه دلخواه خرد نموده و به همراه پیاز تفت می دهیم.-دانه های انار و ادویه جات را اضافه می کنیم.-زعفران دم نموده را به مواد اضافه نموده و تفت می دهیم.-مقداری آب به غذا اضافه نموده و اجازه می دهیم بپزد و جابیفتد.-وقتی غذا پخته شد، رب انار را اضافه نموده و مخلوط می کنیم.-15 تا 20 دقیقه پس از افزودن رب انار، غذا آماده میل کردن است.
نکته: این غذا باید با آب کم و به صورت غلیظ پخته گردد، همچنین اگر غذا مزه ملس یا ترش داشت بر حسب سلیقه می توان به آن شیره انگور افزود.
منبع: باشگاه خبرنگاران جوانdorezamin.com: دور زمین | سفر به دور زمین هیچوقت اینقدر آسون نبوده! تور لحظه آخری، تور ارزان، اروپا، تور تایلند، تور مالزی، تور دبی، تور ترکیه