آغاز فعالیت واحد های تولیدی از 16 فروردین بلامانع شد
به گزارش مهسان بلاگ، کارگروه اطلاع رسانی ستاد ملی کرونا در اطلاعیه ای اعلام کرد: فعالیت واحد های تولیدی (با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی اعلام شده از سوی ستاد ملی کرونا) از 16 فروردین بلامانع خواهد بود.

به گزارش گروه اقتصادی خبرنگاران دراین اطلاعیه امده است: در خصوص فعالیت مشاغل صنفی، خدماتی و واحد های تولیدی در هفته آینده، به اطلاع می رساند:
1- واحد های توزیعی، خدماتی و تجاری که مشمول ممنوعیت و محدودیت تردد و تجمع هستند و رسته های آن ها قبلا در اطلاعیه های کمیته اجتماعی ستاد ملی کرونا اعلام شده است تا اطلاع بعدی این کمیته تعطیل خواهند بود.
2- فعالیت همه واحد های تولیدی (با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی اعلام شده از سوی ستاد ملی کرونا) از تاریخ 16 فروردین ماه بلامانع خواهد بود.
منبع: خبرگزاری دانشجوbestcanadatours.com: مجری سفرهای کانادا و آمریکا | مجری مستقیم کانادا و آمریکا، کارگزار سفر به کانادا و آمریکا
دور زمین: دور زمین: سفر به دور زمین هیچوقت اینقدر آسون نبوده!