آفت سن گندم در مزارع استان سمنان 93.5 درصد کاهش یافت
به گزارش مهسان بلاگ، به گزارش خبرنگاران، سید حسن میرعماد بعدازظهر دوشنبه در نشستی با مدیران و بهره برداران جهاد کشاورزی سمنان در محل این سازمان ضمن بیان اینکه 93.5 درصد میزان آفت سن گندم در مزارع استان کاهش یافت، ابراز داشت: تعداد بهره برداران درگیر سن گندم نیز کاهش داشته است اما این دلیل بر اتمام کار نیست بلکه می بایست مناطق آلوده شناسایی و برای کشاورزان آن ناحیه کلاس های ترویجی برگزار گردد.

وی ضمن بیان اینکه افزایش فراوری گندم در دستور کار سازمان جهاد کشاورزی قرار گرفته است، اضافه نمود: برای تحقق این موضوع می بایست ضمن مذاکره با بهره برداران در وهله نخست مسائل فراوری شناسایی و برطرف گردد.
رئیس جهاد کشاورزی استان سمنان بابیان اینکه بذرهای گواهی شده در افزایش فراوری و بهره وری موثر است، ابراز داشت: در دسترس قرارگرفتن بذرهای گواهی شده از سوی کارشناسان برای کشاورزان می بایست انجام گردد تا بتوان در سطوح بیشتری کار را دنبال کرد.
میرعماد بابیان اینکه بهره برداران نواحی پر بارش می بایست نسبت به بیماری های قارچی محصولات کشاورزی حساس باشند، توضیح داد: کالپوش، میامی و مناطق شمالی استان مانند فولاد محله از جمله مناطق پرباران محسوب می شوند بنابراین می بایست کشاورزان به این موارد توجه کافی داشته باشند تا خسارت ها به حداقل کاهش پیدا کند.
وی اضافه نمود: انجام فعالیت های ترویجی و رصد و پایش مناطق سطح زیر کشت می تواند به افزایش بهره وری اراضی زیر کشت بسیار یاری کند بنابراین انجام هر چه بیشتر این اقدامات به نسبت سنوات قبل در دستور کار قرار گرفته است.
منبع: خبرگزاری مهرbestcanadatours.com: مجری سفرهای کانادا و آمریکا | مجری مستقیم کانادا و آمریکا، کارگزار سفر به کانادا و آمریکا
مجله سرگرمی: مجله سرگرمی و گردشگری