اوجاقی: تصمیم درمورد تیم ملی بعد از کرونا، سبک زندگی تغییر کرد
به گزارش مهسان بلاگ، حسین اوجاقی با بیان مطلب فوق به خبرنگاران گفت: شیوع ویروس کرونا در سطح جهان باعث شد تا رقابتهای ووشو هم مانند اغلب رشته های رزمی به تأخیر بیفتد و برای آنکه دوستداران ووشو از ورزش دور نباشند فعالیت خود را در بخش مجازی گسترش دادیم.

وی ادامه داد: کرونا این فرصت را نه برای ما که برای همه مردم جهان ایجاد نموده تا با تغییر نگرش به موضوع سبک زندگی خود را تغییر دهند. اکنون بیشتر فعالیت ها مجازی شده و می توان با بهره گیری از فضای گسترده آن خیلی کارها را به انتها رساند.
نایب رئیس فدراسیون ووشو اضافه نمود: در ووشو علاوه بر دوره های بازآموزی و آموزشی در بخش های مربیگری و داوری که به صورت آنلاین برگزار کردیم، یک دوره هم مسابقات مجازی داشتیم که خیلی مورد استقبال نهاده شد و بازخورد خوبی از سوی ووشوکاران سراسر کشور داشتیم. همین موضوع ما را بر آن داشت که دومین دوره آن را این بار به سبکی دیگر برگزار کنیم.
اوجاقی ادامه داد: در این دوره مسابقات به صورت آزاد برگزار نمی گردد. ابتدا رقابتها در سطح استانی برگزار می گردد و در نهایت تیم های منتخب استانی به مرحله بعد که رقابتهای کشوری است، راه پیدا می نمایند. در این بخش هم مسابقات تالو دانشجویی هم خواهیم داشت.
وی با اشاره به اینکه این دوره مسابقات در دو بخش ساندا و تالو برگزار خواهد شد، اطهار داشت: در بخش تالو که ووشوکاران به اجرای فرم خواهند پرداخت و برای رقابتهای ساندا نیز چند آیتم از ضربات دست و پا، جابجایی ها، حمله و ضد حمله را تعریف کردیم و بیشتر جنبه نمایشی ضربات کاربردی در مبارزات ساندا مدنظر ما بود طبق آئین نامه ای که تعریف کردیم، امتیاز هر بخش نیز تعیین شده است.
سرمربی تیم ملی در خصوص شرایط تیم ملی هم گفت: ووشو مانند کاراته و تکواندو به دلیل در پیش بودن المپیک چندان درگیر مسابقات نیست و بعد از لغو رقابتهای مختلف به دلیل شیوع کرونا، هنوز برنامه ای از سوی اتحادیه آسیا و یا فدراسیون جهانی اعلام نشده که بخواهیم در خصوص آن برنامه ریزی کنیم.
اوجاقی در انتها در خصوص اینکه بازهم سرمربی تیم ملی شما هستید یا خیر، گفت: واقعیت این است که هنوز در خصوص این موضوع تصمیم گیری جدی نشده است. باید دوران کرونا را پشت سر گذاشته و برنامه مسابقات بین المللی اعلام گردد تا بر اساس شرایط تصمیم گیری کنیم. ذهنیت این است که من مانند قبل ادامه دهم، ولی صلاح ووشو اولویت اصلی است و آنچه به نفع ووشو باشد انجام خواهیم داد.
منبع: خبرگزاری مهرbestcanadatours.com: مجری سفرهای کانادا و آمریکا | مجری مستقیم کانادا و آمریکا، کارگزار سفر به کانادا و آمریکا
بانیما: قدرت گرفته از سیستم مدیریت محتوای بانیما