بازار گردشگری ایران در سال 99 از دست رفت

به گزارش مهسان بلاگ، به گزارش خبرنگاران، گردشگری از آن دسته کسب و کارهایی بود که در سال 99 زیان زیادی دید. از کنسل شدن بعضی سفرها تا ممنوعیت ورود و خروج به بعضی از شهرها و کشورها. با این حال بعضی از سفرهای داخلی و خارجی همچنان صورت می گیرد.

بازار گردشگری ایران در سال 99 از دست رفت

مرتضی خاکسار، کارشناس حوزه گردشگری به خبرنگاران می گوید: ما باید اتفاقات را بپذیریم و برای آن برنامه ریزی کنیم. یکی از این موارد نیز کروناست. این یک سیل مالی است که همه را در هم بلعیده و باید با پتانسیل هایی که داریم و برنامه ریزی درست تر با آن مقابله کنیم.

این کارشناس حوزه گرشگری می گوید: در سال 99 و دوران کرونا بازار گردشگری را از دست دادیم و کرونا، ساز وکارهای گردشگری که 150 شغل به آن وابسته است را از بین برده. 90 درصد از گردشگری در ایران افت کرد و بیش از 80 درصد دفاتر خدمات هوایی ما آسیب دیدند.

او ادامه می دهد: بیش از 80 درصد هتل های ما بدون مشتری ورشکست شدند و حتی نتوانستند اقساط وام های خود را پرداخت نمایند. اما نباید در حسرت اینکه این رخ داده است دست روی دست گذاشت. زلزله بویین زهرا در زمان خودش بدترین اتفاق بود، اما آیا مردم بعد از آن زندگی نکردند؟ نباید روحیه خود را از دست داد بلکه قوی تر از قبل ادامه داد.

خاکسار با اشاره به اینکه انسان همواره در معرض اتفاقات بد مشابه کروناست، می گوید: نمی توان گفت کووید 19 سال جاری وجود دارد و یک دهه دیگر مشکل جدیدی رخ نمی دهد. این موضوعات نامشخص است. باید برای موارد این چنینی آمادگی داشت.

سال گذشته نیز رئیس هیأت مدیره انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرتی در این زمینه به خبرنگاران گفته بود که در دوران کرونا آژانس های مسافرتی ایران در ماه حدود 500 میلیارد تومان زیان دارند.

pariha.com: پریها | مجله گردشگری، تور لحظه آخری، تور ارزان قیمت، سفرنامه گردشگری

malayro.ir: تور مالزی ارزان قیمت، تور پنانگ، کوالالامپور، لنکاوی، تور لحظه آخری مالزی

منبع: تجارت نیوز
انتشار: 26 آبان 1400 بروزرسانی: 26 آبان 1400 گردآورنده: mahsanblog.ir شناسه مطلب: 80772

به "بازار گردشگری ایران در سال 99 از دست رفت" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "بازار گردشگری ایران در سال 99 از دست رفت"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید