برلین: در تلاشیم تا کانال اقتصادی تجارت قانونی با ایران را حفظ کنیم
به گزارش مهسان بلاگ، به گزارش خبرنگاران به نقل از رویترز، استفان زایبرت سخنگوی دولت آلمان امروز دوشنبه اظهار داشت که برلین در کوشش است تا کانالی را برای تجارت قانونی با ایران حفظ کند.

سخنگوی دولت آلمان در این باره گفت: همراه با شرکای اروپایی طرف ایران در برجام در تلاشیم تا توانمندی تجارت قانونی با ایران را به ویژه به وسیله ایجاد یک کانال اقتصادی حفظ کنیم.
لازم به ذکر است، زایبرت چندی پیش در سخنانی اذعان نموده بود که اجرایی شدن ایجاد کانال اقتصادی برای ارتباط ایران و اروپا طولانی تر از پیش بینی ها شده است.
سخنگوی دولت آلمان در این خصوص با طرح ادعایی عجیب مدعی شده بود: در حال حاضر باید آخرین اقدام های لازم برای این اجرایی شدن این همکاری انجام گردد. این موضوع شامل ایران برای انجام اقدام های لازم از طرف خودش هم می گردد.
به گزارش خبرنگاران، سازوکار حمایت از مبادلات تجاری موسوم به اینستکس توسط آلمان، فرانسه و انگلیس، اوایل فوریه سال 2019 (بهمن 1397) نهایی و ثبت شد.
مقر این گروه در پاریس فرانسه است که مدیریت اجرایی آن را آلمان بر عهده دارد و بریتانیا نیز رئیس کمیته نظارت است.
این در حالی است که 3 ماه پس از ایجاد دفتر اروپایی اینستکس، شرکت ایرانی آن نیز 29 آوریل (9 اردیبهشت) به ثبت رسید؛ اما اروپا کماکان در مورد تعهدات خود تعلل می نماید.
منبع: خبرگزاری مهرpariha.com: پریها | مجله گردشگری، تور لحظه آخری، تور ارزان قیمت، سفرنامه گردشگری
malayro.ir: تور مالزی ارزان قیمت، تور پنانگ، کوالالامپور، لنکاوی، تور لحظه آخری مالزی