بیماران خاص و پیوندی مراقب تداخل دارویی با کرونا باشند، این بیماران پزشکشان را بی خبر نگذارند
به گزارش مهسان بلاگ، رییس مرکز مدیریت پیوند و درمان بیماری های وزارت بهداشت گفت: ممکن است بیماران پیوندی و سرطانی که دچار کرونا نیز شوند به مشکل تداخل دارویی برخورد نمایند.

مهدی شادنوش رییس مرکز مدیریت پیوند و درمان بیماری های وزارت بهداشت در مصاحبه با خبرنگار اجتماعی خبرنگاران، درباره تداخل داروی گفت:ممکن است بیماران پیوندی و سرطانی که دچار کرونا نیز شوند به مشکل تداخل دارویی برخورد نمایند.
وی ادامه داد: البته این تداخلات برای هر بیمار ممکن است متفاوت باشد که بستگی به بدن و نوع ایمنی آنان دارد و توصیه ما ان است که در این روز های شیوع کرونا حتما با پزشک خود در تماس باشند و شرایط خود را نمایند.
شادنوش اعلام کرد: همه مردم در معرض گرفتاری به این ویروس هستند، اما شرایط این دسته از افراد با مردم عادی یکسان نیست و تنها توصیه ما به آن ها این است که عاقلانه ترین کار را انتخاب نمایند و در خانه بمانند با پزشک خود مرتبط باشند دارو ها را فرد دیگری برایشان تهه نمایند.
منبع: خبرگزاری دانشجو