توضیحات نماینده گل گهر درباره غیبت در نشست هماهنگی ملاقات با پرسپولیس
به گزارش مهسان بلاگ، مدیر رسانه ای گل گهر سیرجان، توضیحاتی درباره غیبت نماینده این تیم در نشست هماهنگی پیش از مسابقه با پرسپولیس ارائه کرد.

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرنگاران، نشست هماهنگی پیش از ملاقات تیم های پرسپولیس و گل گهر سیرجان امروز (آدینه) در حالی برگزار گردید که هیچ نماینده ای از باشگاه گل گهر در این نشست حاضر نشد.
سیامک قلیچ خانی مدیر رسانه ای تیم گل گهر سیرجان در نشست خبری پیش از این مسابقه، پیش از اظهارات مجتبی سرآسیایی گفت: هیئت فوتبال و سازمان لیگ برای حضور نماینده یک تیم در نشست هماهنگی، مدیر تیم را دعوت می نمایند که هیچ پیغام تلفنی یا مکتوبی برای حیدر افسری از هیئت فوتبال نیامده است. البته شب گذشته پیغامی برای من فرستادند که با محمودزاده صحبت کردم و گفتم نمی رسیم که او پذیرفت. پس قصور از باشگاه گل گهر نبود.
وی در ادامه گفت: هیچ تماس تلفنی و نامه رسمی برای مدیر تیم ارسال نشد. البته این موضوع هیچ ارتباطی به هیچ باشگاهی ندارد و ما باید جوابگوی سازمان لیگ و هیئت فوتبال باشیم.
منبع: خبرگزاری تسنیمتورهای دور زمین: دور زمین | سفر به دور زمین هیچوقت اینقدر آسون نبوده! تور لحظه آخری، تور ارزان، اروپا، تور تایلند، تور مالزی، تور دبی، تور ترکیه