جدیدترین ساخته نیکی کریمی به چهلمین دوره این جشنواره راه یافت

به گزارش مهسان بلاگ، به گزارش خبرنگاران و به نقل از ایسنا، فیلم سینمایی آتابای به کارگردانی نیکی کریمی و نویسندگی هادی حجازی فر به چهلمین دور از جشنواره بین المللی فیلم کمبریج راه یافت. این جشنواره سالانه میزبان فیلم های مطرح در سایر جشنواره های سینمایی، مانند فستیوال فیلم کن و فستیوال فیلم برلین بوده، و به میزبانی انگلستان برگزار می گردد.

جدیدترین ساخته نیکی کریمی به چهلمین دوره این جشنواره راه یافت

از بازیگران فیلم آتابای می توان به هادی حجازی فر، جواد عزتی و سحر دولتشاهی اشاره نمود. این فیلم ایرانی از روز 18 تا 25 نوامبر (27 آبان تا 4 آذر) در جشنواره کمبریج به نمایش گذاشته خواهد شد. این فیلم بعلاوه نامزد 5 سیمرغ بلورین در جشنواره فجر سال 98 شده است.

جشنواره فیلم کمبریج انگلستان جوایز را در سه بخش برترین فیلم، برترین مستند، و برترین فیلم کوتاه به برندگان اهدا می نماید. حضور فیلم آتابای در این جشنواره شانس اکران آن در آموزشگاه بفتا را افزایش خواهد داد.

banima.ir: قدرت گرفته از سیستم مدیریت محتوای بانیما

kurdeblog.ir: مجله سرگرمی | مجله سرگرمی و تفریحی، همیشه به شادی

منبع: خبرکانادا
انتشار: 2 آذر 1400 بروزرسانی: 2 آذر 1400 گردآورنده: mahsanblog.ir شناسه مطلب: 99786

به "جدیدترین ساخته نیکی کریمی به چهلمین دوره این جشنواره راه یافت" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "جدیدترین ساخته نیکی کریمی به چهلمین دوره این جشنواره راه یافت"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید