حال ناخوش عمارت تاریخی منصوری همدان
به گزارش مهسان بلاگ، خبرنگاران/همدان رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان ملایر گفت: عمارت تاریخی منصوری یکی از آثار واجد ارزش شهر ملایر محسوب می گردد که این روزها حال خوشی ندارد.

به گزارش خبرنگاران، ابراهیم جلیلی اضافه کرد: عمارت منصوری در سال های 1386 و 1387 با اعتباری افزون بر 100 میلیون تومان به وسیله اداره میراث فرهنگی بازسازی و بازسازی شده و در سال 1390 با پیگیری وراث و حکم دیوان عدالت اداری در 22 تیر ماه 1390، اثر مذکور از لیست آثار ملی کشور خارج شد.
وی با بیان اینکه در این سال ها به دلایل متعدد از جمله نبود اعتبار، عدم توافق با وراث و... امکان تملک آن مقدور نشده است، ادامه داد: با توجه به اینکه ورود و بازسازی بنا تنها با رضایت مالکین امکانپذیر است، اما به علت عدم توافق وراث هیچ گونه بازسازیی در اثر صورت نگرفته است.
جلیلی گفت: چندین سال است بنا بازسازی و بازسازی نشده و بخشی از دیواره های بنا تخریب شده، ناودان ها احتیاج به تعمیر دارند و عایق پشت بام قبل از آغاز فصل بارش باید ترمیم گردد و با توجه به اینکه کالبد بنا خشتی است نفوذ رطوبت باعث تخریب آن می گردد.
این مقام مسئول اظهارکرد: خانه منصوری از زیباترین بناهای دوران قاجار در شهرستان ملایر بوده که حفظ و نگهداری از آن جز مطالبات مردم و دوست داران میراث فرهنگی است، بنابراین از مسئولین، دوستداران میراث فرهنگی، نمایندگان، شهرداری و وراث تقاضای مساعدت و همکاری برای حفظ و نگهداری این اثر با ارزش را داریم.
منبع: خبرگزاری ایسناfaceraz.ir: فیس راز | گفتگو و همدلی راه حل رفع همه مشکلات
fixfun.ir: مجله سرگرمی | مجله تفریحی، سرگرمی و مسافرتی