خبرنگاران زندگی را به علت ویروس کرونا به هم نریزیم
به گزارش مهسان بلاگ، تهران - خبرنگاران - رییس کمیته محیط زیست در کرسی سلامت اجتماعی یونسکو گفت: به علت شیوع ویروس کرونا زندگی را به هم نریزیم بلکه برخی برنامه ها مانند مسافرت را به تعویق بیندازیم.

محمد درویش روز یک شنبه در گفت و گو با خبرنگار محیط زیست خبرنگاران با اشاره به پویش سفرت را کنسل نکن به تعویق بینداز اضافه کرد: هدف از این کمپین این است که به ما بفهماند بر اثر ویروس کووید 19 دچار استرس و نگرانی نشویم و از زندگی تعبیرات آخر زمانی نداشته باشیم، بلکه روال عادی زندگی را ادامه دهیم و فقط در برخی برنامه های خود مانند مسافرت وقفه ای ایجاد کنیم.
وی تاکید کرد: به خصوص در این شرایط علاوه بر اینکه باید مراقب سلامت جسمی بچه ها باشیم باید سلامت روحی آنها را نیز تضمین کنیم و کاری کنیم که استرس به بچه ها به ویژه زیر 12 سال وارد نشود، بلکه بگوییم که فرصت خوبی برای دور هم بودن، مطالعه کردن، با هم آشپزی کردن و بازی کردن فراهم شده است.
عضو هیات علمی موسسه تحقیقات جنگل ها مراتع و آبخیزداری اظهارداشت: حتما به بچه ها بگویید که امسال کمی دیرتر به مسافرت می رویم و این مساله را به طوری که متوجه شوند و وحشت نکنند برای آنها توضیح دهید، در واقع بگویید که فعلا فرصتی پیش آمده تا بیشتر کنار هم باشیم و کتاب بخوانیم و بعد از آن به سفر خواهیم رفت.
درویش ادامه داد: بسیاری از روانشناسان تاکید می کنند که لازم نیست بچه ها را بترسانیم و واقعیت های عریان تلفات را به آنها انتقال دهیم، بلکه کاری کنیم که از این فرصت بهترین استفاده را ببرند و مطمئن شوند که مسافرت کنسل نشده بلکه به تعویق افتاده است.
تا به امروز 35408 نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده و 2517 نفر به علت ابتلا به این ویروس فوت کرده و 11 هزار و 679 نفر نیز بهبود یافته اند.
منبع: ایرناgeorgiaro.ir: تور گرجستان ارزان قیمت | تور تفلیس، باتومی، تور لحظه آخری گرجستان
dorezamin.com: دور زمین: سفر به دور زمین هیچوقت اینقدر آسون نبوده!