خبرنگاران شمارش معکوس برای ریاست فدراسیون فوتبال آغاز شد
به گزارش مهسان بلاگ، تهران- خبرنگاران- انتخابات فدراسیون فوتبال پس از حاشیه ها و انتظارات فراوان خاتمه فردا (یکشنبه) برگزار می شود و حالا همه چشم ها به خیابان سئول است تا ببینند از میان چهار نامزد مطرح در این انتخابات، خاتمه کدامیک از آنها به جای مهدی تاج روی صندلی ریاست این فدراسیون مهم ورزش در کشور تکیه خواهد زد.
از پروفایل ما وبلاگ بخار دیدن نمایید.
تاج که پس از علی کفاشیان، از 18 اردیبهشت 1395 به مدت بیش از سه سال و نیم ریاست فدراسیون فوتبال را بر عهده داشت، در دی ماه 1398 به دلیل کسالت از این مسئولیت استعفا داد هرچند قرارداد ویلموتس که در دوره ریاست او در فدراسیون فوتبال منعقد شد، گرانترین غرامت تاریخ ورزش را برای ایران در پی داشت.
به گزارش خبرنگاران، از زمان استعفای او تا به امروز حیدر بهافرایند سرپرست فدراسیون فوتبال بوده است تا زمینه برای برگزاری انتخابات این رشته مهم و پرطرفدار ورزشی فراهم شود.
آن چه در روزهای گذشته رخ داد و به گوش می رسد حکایت از آن دارد که نباید روی یک چهره تمام عیار فوتبالی حساب باز کرد.
در انتخابات فدراسیون فوتبال 89 نفر پای صندوق رای می فرایند و با نظر خود گزینه اصلح را انتخاب خواهند کرد. گزینه ای که اگر خوب یا بد باشد این 89 نفر به یک ملت و کشور مدیون بوده و باید پاسخگوی رای خود باشند. هنوز فراموش نکردیم چه لطمات و صدماتی از مدیریت ناتوان فدراسیون در قراردادهای فوتبالی بر پیکره اعتبار و اقتصاد این کشور وارد شده و باید امیدوار بود پول بیت المال این بار با دقت بیشتر و حساسیت لازم هزینه شود.
پفراینده مقصران قبلی به کجا رسید؟
در شرایطی که در روزهای آینده رییس فدراسیون فوتبال انتخاب خواهد شد اما هنوز در خصوص مدیران قبلی و اشتباهاتی که انجام داده اند خبری به گوش نمی رسد. اینکه چرا و بر چه اساس آن همه پول با یک بی تدبیری از جیب مردم و ملت رفت و چرا مدیران قبلی بازخواست نشده و برای رفتارهای ناصواب خود پاسخگو نیستند، سوالی است که در آستانه انتخابات باید به آن تاکید داشت چرا که رییس آینده با کوهی از مسائل مالی پا به خیابان سئول خواهد گذاشت.
آشنایی با نامزدهای فدراسیون
علی کریمی، بدون شک فوتبالی ترین نامزد فدراسیون فوتبال بازیکن اسبق تیم های پرسپولیس، بایرن مونیخ آلمان، ملی پوش خوش تکنیک کشورمان و البته جوان ترین کاندیدای این فدراسیون است که از او با لقب جادوگر هم یاد می شود. کریمی حتی در انتخاب نایب رییس خود نیز از یک چهره محبوب و فوتبالی دیگر بهره برده تا نشان داد فوتبال، جای فوتبالی ها است. مهدی مهدوی کیا که سابقه بازی در پرسپولیس، تیم ملی و بوندس لیگا را در کارنامه دارد در صورت انتخاب کریمی، یکی از مهره های تاثیرگذار در فوتبال ایران خواهد بود و برای نخستین بار فدراسیون فوتبال به دست اهالی فوتبالی می افتد. فراموش نکنیم در میان نامزدهای فدراسیون فوتبال او محبوب ترین چهره در میان جامعه است و در عرصه برون مرزی نیز چهره ای شناخته شده به شمار می رود.
کیومرث هاشمی نیز از دیگر چهره های ورزشی در این عرصه است، مهم ترین سمتی که او تا امروز در عرصه ورزش داشته ریاست کمیته ملی المپیک به عنوان نهاد بین المللی ورزش ایران بوده و در مقطعی نیز سرپرست همین فدراسیون فوتبال بوده است که حالا برای نشستن بر روی صندلی ریاستش باید با سه همتای خود به رقابت بپردازد.
مصطفی آجورلو، فردی که سابقه مدیرعاملی تراکتور و پاس را در کارنامه دارد، البته او سوابق دیگری هم دارد اما در حوزه فوتبال مدیرعاملی این دو باشگاه از سایر سوابق او از اهمیت بیشتری برخوردار است. او مسن ترین کاندیدی فدراسیون فوتبال است.
شهاب الدین عزیزی خادم که در گذشته عضو هیات رییسه فدراسیون فوتبال بوده و مدتی نیز در هیات مدیره سایپا و پیکان فعالیت داشته از دیگر نامزدهای پست ریاست فدراسیون فوتبال است.
فدراسیون فوتبال، از برخورد با فساد تا خرد جمعی
فوتبال ما در سال های گذشته با مسائل بسیاری دست و پنجه نرم کرده است، فوتبالی که به دلیل بی تدبیری مدیرانی که خود را بالاتر از دیگران می دانستند، خسارت های مالی و حتی اعتباری بسیاری به این ورزش زدند. فوتبالی که بحث فساد و مسائل مختلف در آن به دفعات دیده می شود و باید یکی از مهم ترین اقدامات رییس آینده، برخورد جدی با پدیده شوم فساد باشد.
یکی دیگر از مواردی که باید در فدراسیون فوتبال نهادینه شود بهره گیری از تجربیات و اشتباهات گذشته است. امضای قراردادهایی که به ضرر منافع ملی کشور است و برخوردهای ناصواب در عرصه مدیریتی این ورزش و اتفاقات عجیب دیگر از جمله مسایلی است که باید امیدوار بود در فدراسیون جدید مورد توجه قرار گیرد.
عبدی: فدراسیون قدرت کسب کرسی در آسیا را داشته باشد
کارشناس فوتبال کشورمان تاکید دارد رییس آینده این فدراسیون باید قدرت لازم برای کسب کرسی در کنفدراسیون فوتبال آسیا و فیفا را داشته باشد و با انتخاب و معرفی چهره های مطرح در این راه قدم های محکمی را بردارد.
حسین عبدی اعتقاد دارد جهت فدراسیون فوتبال باید در جهتی باشد که بحث درآمدزایی در اولویت قرار گیرد و استقلال فدراسیون نیز لحاظ شود.
این کارشناس فوتبال کشورمان با اشاره به آنچه تا کنون در رخ داده می گوید: ما باید با معرفی و حمایت چهره های مطرح و تاثیرگذار کرسی های کنفدراسیون فوتبال آسیا را به دست بیاوریم و در بخش های تصمیم گیر فوتبال آسیا و جهان نیز وارد شویم تا بتوانیم در زمان های حساس، در حمایت از منافع ملی کشورمان وارد عمل شویم. فوتبال نیاز به افراد دلسوز و کاربلد دارد و امیدوارم در انتخابات پیش رو، بهترین گزینه بر روی صندلی ریاست فدراسیون تکیه بزند.
ذوالفقار نسب: حضور فوتبالی ها در انتخابات را به فال نیک می گیرم
بیژن ذوالفقار نسب که یکی از چهره های آرام و متفکر فوتبال ایران به شمار می رود در خصوص انتخابات پیش رو می گوید: به نظر من حضور فوتبالی ها در عرصه انتخابات را باید به فال نیک گرفت. اصلاح اساسنامه باعث ورود فوتبالی ها به کارزار انتخابات شد و باید دید در نهایت مجمع چه گزینه ای را برای مدیریت کلان فوتبال ایران انتخاب خواهد کرد.
او در خصوص حضور علی کریمی به عنوان یک چهره فوتبالی در انتخابات فدراسیون گفت: بدون شک حضور فردی مانند او که در عرصه ملی و بین المللی شناخته شده است مزایای خاص خود را دارد. باید دید مجمع در نهایت چه کسی را انتخاب می کند اما امیدوارم برنامه های ارائه شده به گونه ای باشد که این فدراسیون با حضور بهترین و موثرترین فرد جهت پرچالش خود را طی کند که یکی از مهم ترین این چالش ها مسایل و مسائل مالی است.
روشن: اجازه دهند شایسته ترین فرد سکان هدایت فدراسیون را به دست بگیرد
حسن روشن یکی دیگر از کارشناسی است که در خصوص انتخابات ریاست فدراسیون فوتبال با او به گفت وگو نشستیم. او می گوید با تمام شعارهایی که داده می شود دست هایی برای انتخاب یک فرد خاص در انتخابات وارد می شود و این مساله همواره بوده و خواهد بود.
این بازیکن پیشکسوت تاکید می کند، امیدوارم از فدراسیون قبلی یا کسی که تحت حمایت آن ها است رییسی انتخاب نشود چرا که بازخورد رفتار و اعمال روسای قبلی را دیدیم و فوتبال نیاز دارد با نگاهی متفاوت از این شرایط خارج شود. امیدوارم مجمع بهترین و شایسته ترین فرد را برای این فدراسیون انتخاب کند تا شاید مسائل گذشته را دیگر نبینیم.
مناظره یا یک نمایش تلویزیونی بی حاصل
در شرایطی که برای مناظره کاندیداهای فدراسیون فوتبال تبلیغات و برنامه های مختلفی در نظر گرفته شد اما به نظر می رسبد ماهیت و کلیت این ماجرا یک شوی تبلیغاتی و البته بی حاصل باشد چرا که رییس فدراسیون فوتبال را 89 نفر از اعضای مجمع انتخاب خواهند کرد و این مساله دخلی به نظر مردم و جامعه ندارد. تبلیغات تلویزیونی زمانی ماهیت لازم را دارد که جامعه در تصمیم و انتخاب یک فرد اثرگذار باشد مثل انتخابات ریاست جمهوری اما زمانی که قرار است افرادی در شکل و شمایل مجمع فرد مورد نظر را بر روی صندلی ریاست بنشانند، دیگر برنامه تلویزیونی ماهیت چندانی ندارد.
به هر حال باید امیدوار بود حداقل این بار شاهد اتفاقی مثبت در جریان فوتبال ایران باشیم، فردی بر مسند ریاست این فدراسیون تکیه بزند که لایق بوده و با توانمندی خود بتواند جهت تازه و روشنی را برای فوتبال ایران ترسیم کند.
منبع: ایرناگروه آبان لوکس: گروه ساختمانی آبان: بازسازی ساختمان و تعمیرات جزئی و کلی و طراحی ویلا و فضای سبز و روف گاردن، طراحی الاچیق، فروش درب های ضد سرقت را زا ما بخواهید.