خزعلی آمریکا را تهدید کرد:چشم در برابر چشم،دندان در مقابل دندان
به گزارش مهسان بلاگ، ایرنا نوشت:دبیرکل عصائب اهل الحق می گوید تاکتیک نیروهایش در برابر آمریکایی ها تغییر نموده است و پاسخ حمله آمریکا به نیروهای حشد الشعبی را در مکان غیرقابل انتظار و با سلاح غیرمنتظره خواهند داد.

الخزعلی سه شنبه شب در برنامه تلویزیونی گفت: ما خونخواه و جنگ افروز نیستیم و عملیات مقاومت تا حد امکان بر نریختن خون پایدار است. تاکتیک ما در مرحله گذشته استهلاک توانمندی نظامی دشمن بود تا مجبور به خروج (از عراق) گردد اما دشمن آمریکایی ثابت کرد که هیچ حرمتی برای خون فرزندان ملت قائل نیست.
اشاره دبیرکل عصائب اهل الحق به حمله بامداد دوشنبه جنگنده های آمریکایی به مواضع تیپ 14 سیدالشهدا الحشد الشعبی در مرز عراق با سوریه است که منجر به شهادت 4 عضو مرزبان الحشد الشعبی در القائم نزدیک بوکمال شد.
الخزعلی اضافه نمود: دشمن آمریکایی قتل را شروع کرد و معرکه را به این سطح رساند. عملیات مقاومت وارد مرحله جدیدی شد و انتقام خون جوانان ما جز با خون سریازان اشغالگر نخواهد بود.
قیس الخزعلی ادامه داد: چشم در برابر چشم، دندان در مقابل دندان و اگر آمریکا به خونریزی ادامه داد ما توان داریم. آمادگی کامل و برنامه ریزی داریم به گونه ای که دشمن از حیث مکان و نوع سلاح انتظار آن را ندارد.
310310
منبع: خبرآنلاینkarnikan.ir: مجله کارنیکان: وبلاگ خبری و تحلیلی
kashia.ir: کاشیا | مجله گردشگری و مسافرتی