خواب آلودگی 2 راننده جان 3 نفر را گرفت

به گزارش مهسان بلاگ، رئیس پلیس راه استان همدان گفت: واژگونی های خودرو در چند روز اخیر به علت خواب آلودگی و نبستن کمربند ایمنی بوده است.

خواب آلودگی 2 راننده جان 3 نفر را گرفت

سرهنگ رضا عزیزی در گفت وگو با خبرنگاران، اظهار کرد: ظهر روز گذشته -سه شنبه 23 مهرماه- یک دستگاه خودروی سواری پراید در محور آزادراه همدان دچار واژگونی شده و راننده و همسرش در دم جان خود را از دست دادند.

وی با بیان اینکه کودک خردسال این خانواده کرمانشاهی زنده است، تأکید کرد: نبستن کمربند ایمنی و خواب آلودگی راننده باعث واژگونی این خودرو شده است.

رئیس پلیس راه استان همدان توضیح داد: بامداد امروز -چهارشنبه 24 مهرماه- نیز یک دستگاه خودروی پژو در آزادراه همدان- ساوه واژگون شد و در این حادثه یک کودک 8 ساله جان خود را از دست داد.

عزیزی در خاتمه بیان کرد: علاوه بر کودک فوت شده، 3 نفر از سرنشینان خودرو پژو نیز به علت خواب آلودگی راننده زخمی شدند.

anti6.ir: آخرین خبر | اخبار و مقالات روز دنیا را اینجا بخوانید

aradbld.ir: مجله آراد | مجله تفریحی، سرگرمی و مسافرتی

منبع: خبرگزاری ایسنا
انتشار: 9 آبان 1400 بروزرسانی: 9 آبان 1400 گردآورنده: mahsanblog.ir شناسه مطلب: 22418

به "خواب آلودگی 2 راننده جان 3 نفر را گرفت" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "خواب آلودگی 2 راننده جان 3 نفر را گرفت"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید