درمان بیماری های ریوی با روش های نوین

به گزارش مهسان بلاگ، خبرگزاری خبرنگاران- در جلسه کمیته علمی پیوند اعضاء مرکز جامع پیوند حضرت مهدی (عج) بیمارستان مسیح دانشوری؛ بر بهره گیری از روش های نوین برای درمان بیماری های ریوی تأکید و اعلام شد محققان این مجموعه به راه های جدیدی برای درمان این بیماری ها دست یافته اند.

درمان بیماری های ریوی با روش های نوین

به گزارش خبرگزاری خبرنگاران، جلسه کمیته علمی پیوند اعضاء مرکز جامع پیوند حضرت مهدی (عج) بیمارستان مسیح دانشوری به ریاست آقای دکتر علی اکبر ولایتی و با حضور پزشکان، متخصصان، کادر درمان این مرکز و بعلاوه آقای دکتر احمدی رئیس شبکه آموزش صدا و سیما برگزار گردید.

در این جلسه آقای دکتر ولایتی ضمن خیر مقدم به آقای دکتر احمدی رئیس شبکه آموزش صدا و سیما، با اشاره به حضور اساتید، پزشکان، پرستاران و تمامی کادر درمانی ارزشمند و پرکوشش دراین مرکز که همه در یک سطح و با یک معیار یعنی خدمت گذاری به مردم به اسم برترین عبادت سنجیده می شوند گفت: این مرکز با سابقه طولانی درمان بیماری های ریوی و به ویژه سل توانست با تحقیق و پژوهش های مستمر و عمیق، دارو های قابل ملاحظه ای برای درمان این بیماری معرفی نماید هر چند کماکان مواردی وجود دارد که دارو ها بر این بیماری مهلک مؤثر نیست و کوشش ها در این زمینه برای دستیابی به یافته های نو دنبال می گردد.

وی با بیان اینکه در کنار درمان سل به صورت پزشکی و طبی، جراحی هم ضروری است گفت: این که پیوند اعضا قله پزشکی محسوب می گردد تردیدی نیست و در بین اعضا، پیوند ریه از همه مهمتر است.

رئیس بیمارستان مسیح دانشوری اضافه نمود: در سال 1383 فعالیت پیوند ریه در این بیمارستان آغاز شد و تا به امروز که بنده مسؤولیت بیمارستان را برعهده دارم 134 نفر پیوند ریه دریافت کرده اند و بعضی افراد یک ریه و بعضی هم دو ریه پیوند زده اند که بدین ترتیب با احتساب دو پیوند ریه برای بعضی افراد، بیش از 200 ریه پیوند شده است.

آقای دکتر ولایتی تأکید کرد: کار مهمی در زمینه پیوند در بیمارستان مسیح دانشوری اجرا شده که در ادامه بعضی از این اطلاعات و آمار ها ارائه خواهد شد ضمن آن که خوشبختانه مرکز پیوند حضرت مهدی (عج) با زحمت و کوشش همه همکاران راه اندازی شده است و می تواند زمینه توسعه خدمات در این خصوص باشد.

در بخش دیگری از این جلسه آقای دکتر مسعود احمدی رئیس آموزش صدا و سیما ضمن تقدیر و تشکر از مدیریت مثال زدنی آقای دکتر ولایتی و متخصصان و کلیه کادر درمان بیمارستان مسیح دانشوری گفت: 19 ماه است که درگیر کرونا هستیم و تا به امروز 19 هزار و 600 کلاس آموزشی برگزار کردیم و کوشش شد تا گام به گام و همراه با پزشکان، پرستاران و کادر درمان بتوانیم گوشه ای از زحمات مدافعان سلامت را منعکس کنیم.

وی اضافه نمود: امروز و در این مجموعه با اقدامات عظیم و فعالیت های امید بخش که مورد احتیاج جامعه و مردم است روبرو شدم که باید به دکتر ولایتی، همه دست اندرکاران، متخصصان و همه کسانی که خیرانه و مومنانه این اقدامات عظیم و به ویژه ساختمان عظیم و نو بیمارستان را اجرایی کرده اند دست مریزاد گفت.

آقای دکتر مسعود احمدی با اشاره به ضرورت معرفی فعالیت های این مجموعه عظیم که شفا بخش ریه های دردمند بیماران به ویژه در این ایام کرونایی است توضیح داد: ما وظیفه خودمان می دانیم که هرچه بهتر و کامل تر بتوانیم این اقدامات را منعکس کنیم و کوشش خواهیم کرد این حجم عظیم عملیات سلامت را از نگاه دوربین بیان کنیم و بتوانیم در آینده نزدیک مستند بیمارستان مسیح دانشوری را در جهت امید افزائی ارائه نمائیم.

آقای دکتر مسلم بهادری عضو شورای عالی و شورای علمی مرکز تحقیقات سل و بیماری های ریوی مرکز هم در این نشست با تأکید بر این که باید از مرکز مسیح دانشوری به اسم یکی از مراکز بسیار مهم جهانی پیوند در ایران یاد کرد، گفت: بیمارستان مسیح دانشوری به اسم قطب بیماری های صعب العلاج کشور به خصوص در زمینه بیماری های ریه، کبد، قلب و ... مطرح است و اقدامات فراوانی را در این مرکز در حوزه پیوند اعضا و با پیوند ریه آغاز کردیم و بعد ها پیوند قلب، کلیه، کبد، پانکراس و ... هم انجام شد.

آقای دکتر مسلم بهادری در بخش دیگری از سخنان خود اضافه نمود: به اسم نمونه تعداد پیوند قلب که در این بیمارستان انجام گرفته به تنهایی از تمام کشور بیشتر است و این نشاندهنده آن است که اقدامات مفیدی در این بیمارستان با تدبیر و کوشش محقق شده است.

در ادامه این جلسه، قائم مقام بیمارستان مسیح دانشوری هم اضافه نمود: این مرکز از آذر 1383 آغاز و با پیوند ریه فعالیت خود را آعاز کرده و در طی این 17 سال به مرکزی که تمامی پیوند ها در آن انجام می گردد تبدیل شده است.

آقای دکتر جماعتی اضافه نمود: در این مرکز انواع پیوند ها در حال اجرا می باشد و تا به امروز 134 پیوند ریه، 294 پیوند قلب،9 پیوند کلیه و قلب، 2 پیوند قلب و ریه، یک پیوند قلب، کلیه و پانکراس، 17 پیوند کبد، 1 پیوند کبد و قلب همزمان به انجام رسیده ضمن آنکه واحد فراهم آوری مسیح دانشوری تا به امروز 2030 مورد اهدای عضو از افراد مرگ مغزی را به انجام رسانیده و از جمله به بانک چشم ایران هم قرنیه هایی از موارد مرگ مغزی اهدا کرده که تا به امروز به 150 مورد رسیده است.

وی توضیح داد: این اقدامات و فعالیت ها نشان می دهد تیمی که در این مرکز فعالیت می کند بسیار قوی، هماهنگ و منسجم است.

منبع: خبرگزاری آریا
انتشار: 28 اردیبهشت 1401 بروزرسانی: 28 اردیبهشت 1401 گردآورنده: mahsanblog.ir شناسه مطلب: 95882

به "درمان بیماری های ریوی با روش های نوین" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "درمان بیماری های ریوی با روش های نوین"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید