دستگاه فشار تفاضلی برای اتاق های تمیز ساخته شد
به گزارش مهسان بلاگ، به گزارش خبرنگاران به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، مجتبی ایزدی مدیر عامل یک شرکت دانش بنیان گفت: مانیتورینگ و پایش شرایط محیطی در صنایع داروسازی از اهمیت بسیار بالای برخوردار است. به همین خاطر کلین روم ها بخش مهمی از این صنایع محسوب می شوند .
وی ادامه داد: شرکت ما پیروز شد نخستین دستگاه فشار تفاضلی در کشور را فراوری کند که در این اتاق های تمیز کاربرد دارد .
ایزدی گفت: این دستگاه فشار تفاضلی بین داخل و خارج اتاق را اندازه گیری می نماید.قیمت خارجی آن 9 میلیون تا 14 میلیون تومان است و محصولی که ما فراوری نموده ایم تنها 3 میلیون تومان قیمت دارد.
به گفته وی محصول ایرانی فراوری شده از ویژگی هایی مانند ذخیره اطلاعات و باتری پشتیبان برخوردار است؛ در اصل قیمت تنها ویژگی برجسته محصول ما نیست و از لحاظ کیفیت نیز مدعی هستیم .
منبع: خبرگزاری مهرگروه ساختمانی آبان: گروه ساختمانی آبان: بازسازی ساختمان و تعمیرات جزئی و کلی و طراحی ویلا و فضای سبز و روف گاردن، طراحی الاچیق، فروش درب های ضد سرقت
سلو بلاگ: سلو بلاگ: محفلی برای هم اندیشی
پریها: پریها: اخبار، سرگرمی، ورزش، فال، پزشکی، سینما، هنر، گردشگری