روبات های کتک خور خاص بیماران روانی

به گزارش مهسان بلاگ، عرضه محصولات فناورانه برای یاری به بیماران روحی و روانی با هدف خالی کردن خشم و عصبانیت آنها با فراوری روبات هایی جدید وارد مرحله ای تازه شده است.

روبات های کتک خور خاص بیماران روانی

پژوهشگران دانشگاه کارنگی ملون اشیای روباتیکی با هدف پاکسازی روح و روان بیماران روانی فراوری نموده اند که فرد می تواند با ضربه زدن، چاقو زدن و حتی فحاشی خطاب به آنها خود را سبک و عصبانیت خود را خالی کند.

یکی از اشیای فراوریشده بدین منظور شبیه به یک نازبالش سیاه رنگ است. اما فرد بیمار با فرو کردن اشیای تیز به درون آن عصبانیت خود را خالی می نماید. این شیء بعد از این کار آغاز به لرزش می نماید و تا زمانی که فرد همه اشیای برنده را از درون آن خارج نکند، به لرزش خود ادامه می دهد.

شیء دیگری که بدین منظور فراوری شده یک کریستال درخشنده است که در صورت فحاشی خطاب به آن آغاز به خنده های تحریک نماینده می نماید و تنها زمانی این کار را متوقف می نماید که فرد آن را به شدت به زمین بکوبد.

روانشناسان معتقدند که استفاده از این نوع وسایل فناورانه به تخلیه عقده های روحی و روانی افراد عصبی که با مشکلاتی همچون استرس، افسردگی، عصبانیت دائمی و غیره دست و پنجه نرم می نمایند بسیار مفید است. البته هنوز استفاده عمومی از این نوع وسایل مورد تأیید قرار نگرفته است.،مهر

بانیما: قدرت گرفته از سیستم مدیریت محتوای بانیما

مجله سامی: مجله سامی: انجمن های گفتگو

منبع: ایران آنلاین
انتشار: 9 شهریور 1400 بروزرسانی: 9 شهریور 1400 گردآورنده: mahsanblog.ir شناسه مطلب: 9108

به "روبات های کتک خور خاص بیماران روانی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "روبات های کتک خور خاص بیماران روانی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید