روحانی: رفع تحریم ها از برنامه های دولت برای تحقق شعار سال است

به گزارش مهسان بلاگ، رئیس جمهور شعار سال 1400 را تداوم شعار سال های اخیر دانست و با بیان اینکه دولت در سال جاری نیز با تمام توان در زمینه برداشته شدن موانع برای فعالان بخش تولید تلاش خواهد کرد، گفت: آنچه امروز بیش از همه اهمیت دارد، حمایت همه جانبه از تقویت تولید و بهبود فضای کسب و کار است که به همکاری و هم افزایی همه دستگاه های ذیربط و قوا بستگی دارد.

روحانی: رفع تحریم ها از برنامه های دولت برای تحقق شعار سال است

به گزارش ایسنا، دویست و چهاردهمین جلسه ستاد هماهنگی اقتصادی دولت صبح یکشنبه به ریاست حسن روحانی برگزار گشت و در این جلسه پس از گزارش اجرای مصوبه 177 ستاد اقتصادی دولت در راستای سیاست های ارزی و تجاری، پیشنهاد های وزارت صنعت، معدن و تجارت که با اخذ نظر صادرکنندگان و اتاق بازرگانی تهیه شده است، مطرح شد و با هدف تسهیل تجاری، تشویق صادرات و رفع موانع تولیدکنندگان در واردات مواد اولیه قطعات مورد نیاز به عنوان ادامه مصوبه قبلی به تصویب رسید.

روحانی در این جلسه درباره اقدامات و برنامه های پیشنهادی برای تحقق شعار تولید، پشتیبانی ها، مانع زدایی ها گفت: شعار امسال تداوم شعار سال های اخیر است و پیام ثبات و استمرار نگاه حمایت از تولید در سیاست های کشور را دارد. آنچه امروز بیش از همه اهمیت دارد حمایت همه جانبه از تقویت تولید و بهبود فضای کسب و کار است که به همکاری و هم افزایی همه دستگاه های ذیربط و قوا بستگی دارد.

رئیس جمهور با بیان اینکه رفع موانع و پشتیبانی از تولید نیازمند اقدامات عینی و عملی است و نباید صرفا در مقام سخن و حرف محصور بماند، گفت: برنامه ریزی ها و اقدامات برای رفع موانع تولید باید با سرعت و خارج از روال پیچیده و زمان بر بروکراتیک و دیوان سالارانه انجام شود و هماهنگی دستگاه های اجرایی و نظارتی باید بر جرات و جسارت مدیران برای رفع موانع بیافزاید.

روحانی با بیان اینکه برای تحقق شعار سال باید سخن فعالان اقتصادی بخش خصوصی را شنید و موانع سیاسی و حقوقی را از سر راه برداشت و از سرمایه گذاری بخش خصوصی حمایت قانونی کرد، اضافه کرد: رفع تحریم ها، ارتقا و تعمیق عملیات بازار باز، ارتقای شفافیت و مبارزه با پول شویی، اعطای اختیارات از سوی وزارتخانه ها به استان ها در راستای ارتقای تمرکز و واقع بینی برای هموار کردن جهت تولید از جمله برنامه های دولت برای تحقق شعار سال 1400 است.

رئیس جمهور با بیان اینکه دولت در سال گذشته با وجود همه تنگنا ها درخشش و نقش آفرینی خوبی در زمینه جهش تولید داشت، طرح هر پنجشنبه افتتاح را نماد عینی جدیت و حرکت دولت در راستای جهش تولید برشمرد و گفت: امسال نیز دولت با تمام توان در زمینه برداشته شدن موانع برای فعالان بخش تولید تلاش خواهد کرد.

روحانی شرح داد: شعار سال 1400 با تقویت آموزش و پژوهش در واحد های صنعتی و تولیدی، مراکز تحقیق و توسعه و پشتیبانی هر چه بیشتر از شرکت های دانش بنیان محقق خواهد ش و در سال 1400 باید موانع زیرساختی تولید در کشور حل شود و واحد های صنعتی به سمت استفاده بیش از پیش از دانش و فناوری های نوین، حرکت کنند.

در این جلسه همچنین گزارش دستگاه های مرتبط درخصوص برنامه ریزی و اقدامات انجام گرفته برای ساماندهی و ثبات بازار کالا های ضروری و اقلام خوراکی و توزیع و تثبیت قیمت آن ارائه شد.

رئیس جمهور با تاکید بر لزوم برنامه ریزی برای مدیریت و کنترل زنجیره تولید، تامین و توزیع کالا های ضروری مردم با همکاری اصناف، تولیدکنندگان و بازرگانان گفت: برنامه ریزی ها برای مدیریت بازار نباید مقطعی و کوتاه مدت باشد بلکه باید تنظیم بازار تا سرانجام سال را در نظر داشته باشد.

روحانی با اشاره به برخی انتظارات کاذب و التهابات ساختگی در بازار عرضه کالا از دستگاه های تبلیغاتی کشور خواست برای مقابله با این پدیده با جدیت و حساسیت در اطلاع رسانی دقیق و به موقع عمل کنند.

banima.ir: قدرت گرفته از سیستم مدیریت محتوای بانیما

kurdeblog.ir: مجله سرگرمی | مجله سرگرمی و تفریحی، همیشه به شادی

منبع: فرارو
انتشار: 2 آذر 1400 بروزرسانی: 2 آذر 1400 گردآورنده: mahsanblog.ir شناسه مطلب: 81313

به "روحانی: رفع تحریم ها از برنامه های دولت برای تحقق شعار سال است" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "روحانی: رفع تحریم ها از برنامه های دولت برای تحقق شعار سال است"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید