سارقان فرش های ابریشمی دستگیر شدند
به گزارش مهسان بلاگ، رئیس پلیس پیشگیری تهران عظیم از دستگیری سه دزد حرفه ای مغازه و کشف 7 تخته فرش ابریشمی به ارزش 15 میلیارد ریال در ناصر خسرو اطلاع داد.

به گزارش گروه حوادث خبرنگاران، سرهنگ جلیل موقوفه ای در تشریح این خبر اظهارکرد: در پی وقوع یک فقره سرقت از مغازه فرش فروشی در محله یوسف آباد ماموران انتظامی کلانتری 125 یوسف آباد با اشرافیت اطلاعاتی و تحقیقات فنی پلیسی سه دزد سابقه دار را در ناصر خسرو شناسایی و پس از هماهنگی های قضائی هر سه دزد را در مخفیگاهشان دستگیر کردند.
وی با بیان اینکه در بازدید از مخفیگاه متهمان 7 تخته فرش شش متری ابریشمی مالباخته کشف شد، گفت: بنا بر اعلام نظر کارشناسان ارزش فرش های کشف شده 15 میلیارد ریال برآورد شده است.
رئیس پلیس پیشگیری تهران اضافه نمود: متهمان پس از تکمیل تحقیقات پلیسی برای سیر مراحل قضائی تحویل مراجع قضائی شدند.
به گزارش پایگاه خبری پلیس، موقوفه ای در انتها از شهروندان خواست در صورت مشاهده تردد افراد مشکوک و ناشناس مراتب را به سرعت به شماره تلفن فوریت های پلیسی110 اعلام نمایند.
*عکس تزیینی است
منبع: جام جم آنلاینtani-buy.ir: مجله تانی بای، مقالات اقتصادی و کسب و کار
bigkurosh.ir: مجله کوروش بزرگ، وبلاگ خبری، تاریخی و تحلیلی