شنا در آب سرد از زوال عقل جلوگیری می نماید!
به گزارش مهسان بلاگ، به گزراش خبرنگاران به نقل از بی بی سی، محققان دانشگاه کمبریج متوجه شده اند شنا کردن در آب سرد احتمالا از بیماری های زوال مغز مانند آلزایمر جلوگیری می نماید.

آنها برای نخستین بار یک پروتئین شوک سرمایی در خون شناگرانی ردیابی نموده اند که به طور مرتب زمستان ها در استخر مجلس هیل لندن شنا می نمایند. این پروتئین شروع فرایند زوال عقل در موش ها را کند و حتی بعضی از آسیب های ایجادشده را ترمیم می نماید.
جووانا مالوچی مدیر انستیتو تحقیقات زوال عقل انگلیس(UK Dementia Research Institute) در دانشگاه کمبریج معتقد است این کشف محققان را به توسعه داروهایی جدید راهنمایی می نماید که احتمالا قابلیت کنترل آلزایمر را دارند و از بروز آن جلوگیری می نمایند.
این تحقیق هرچند نویدبخش، اما در مراحل اولیه است و بر اساس توان پستانداران برای خواب زمستانی در زمانی است که در معرض سرما قرار می گیرند.
منبع: خبرگزاری مهرdorezamin.com: دور زمین | سفر به دور زمین هیچوقت اینقدر آسون نبوده! تور ارزان، تور لحظه آخری، اروپا، تور تایلند، تور مالزی، تور دبی، تور ترکیه