طاهری: دو بار عمل جراحی رباط صلیبی انجام دادم

به گزارش مهسان بلاگ، به گزارش خبرنگاران، رامین طاهری در خصوص شرایط جسمانی و تمرینی اش گفت: اهل ایذه هستم و در حال حاضر در منزل برادرم در اهواز حضور دارم. خوشبختانه می توانم از امکانات باشگاه بدنسازی یکی از دوستانم در شرایط کاملاً بهداشتی استفاده کنم و یکی دو نفر از رفقایم در اهواز نیز در تمرینات کشتی به من یاری می نمایند.

طاهری: دو بار عمل جراحی رباط صلیبی انجام دادم

وی در خصوص شرایط تمرینی با توجه به شیوع ویروس کرونا توضیح داد: در حال حاضر که مجبوریم خارج از اردو تمرینات خود را انجام دهیم، البته کادر فنی هر هفته تمرینات ما را در فضای مجازی در اختیارمان قرار می دهد و ما نیز تا جایی که امکان دارد کوشش می کنیم آمادگی خود را از دست ندهیم.

قهرمان کشتی فرنگی آسیا در خصوص تعویق المپیک و تأثیر آن در برنامه های وی، گفت: شرایطی که پیش آمده نه تنها برنامه من، بلکه برنامه های فدراسیون و سایر کشتی گیران را نیز تحت تأثیر قرارداده، ولی این شرایط تقریباً برای کل جهان یکسان است و همه با آن درگیر هستند.

وی ادامه داد: نگاه من المپیکی است و به دنبال این هستم که بتوانم سهمیه این وزن را به دست آورم. این را هم باید بگویم با توجه به فرصت بیش از یکسال و رقابتی که وجود دارد، آماده ام که هر کجا و مقابل هر حریفی که کادر فنی صلاح بداند و دستور دهد به میدان بروم و تابع تصمیمات آنها هستم.

طاهری با آرزوی سلامتی برای علیرضا کریمی و اینکه این ملی پوش آزادکار هرچه زودتر بتواند به تمرینات بازگردد گفت: در رده سنی نوجوانان و جوانان و در رقابت های آسیایی و جهانی مدال های زیادی گرفتم، اما پس از حضور در رده بزرگسالان از هر دو پا رباط صلیبی پاره کردم و عمل جراحی و طی کردن دوران نقاهت، مرا از اهدافم دور کرد.

وی ادامه داد: در جایی که می توانستم پیروز باشم و در وزن 80 کیلوگرم قهرمان بزرگسالان آسیا شده بودم و تمام نفرات مطرح وزن خود را شکست داده بودم، متأسفانه رباط صلیبی پاره کردم. به همین دلیل با توجه به عمل جراحی که بر روی هر دو پای خود انجام دادم، حضور در مسابقات انتخابی و رقابت های جهانی 2017 پاریس را از دست دادم.

طاهری توضیح داد: البته پس از رهایی از مصدومیت و بازگشت به تشک تمرینات، دوباره به شرایط آمادگی قبل بازگشتم و سال گذشته برایم سال خوبی بود، اما نتوانستم آنطور که می خواهم در رقابت های جهانی 2019 قزاقستان کشتی بگیرم.

وی ادامه داد: انگیزه بالایی برای کسب مدال های المپیک و جهانی دارم و امیدوارم در زمان پیش رو بتوانم توانمندی های خود را به اثبات برسانم.

طاهری در خاتمه در خصوص شرایط به وجود آمده به دلیل شیوع ویروس کرونا خاطر نشان کرد: دلتنگ حضور مجدد در اردوهای تیم ملی و دوباره جمع شدن و دیدن دوستان هستم. امیدوارم هرچه زودتر از شر این ویروس خطرناک خلاص شویم تاجریان زندگی به حالت قبل بازگردد.

دور زمین: دور زمین: سفر به دور زمین هیچوقت اینقدر آسون نبوده!

منبع: خبرگزاری مهر
انتشار: 15 شهریور 1400 بروزرسانی: 15 شهریور 1400 گردآورنده: mahsanblog.ir شناسه مطلب: 45985

به "طاهری: دو بار عمل جراحی رباط صلیبی انجام دادم" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طاهری: دو بار عمل جراحی رباط صلیبی انجام دادم"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید