طرز تهیه ترشی فلفل؛ مناسب برای فلفل خورها
به گزارش مهسان بلاگ، اگر به فلفل علاقه دارید و همه چیز را تند می خورید، دست به کار شوید و این ترشی را درست کنید.

مواد لازم:
- فلفل سبز تند: 500 گرم
- سرکه: 1 لیتر
- نمک: به میزان لازم
- سیر: 1 بوته
- ترخون و نعناع: چند شاخه
طرز تهیه:
1. سه لیتر آب را با سه قاشق نمک مخلوط می کنیم و می جوشانیم. آب جوشیده را می گذاریم سرد گردد، فلفل ها را هم می شوییم و سه روز در آب نمک می گذاریم بماند.
2. بعد از سه روز فلفل ها را آبکش می کنیم تا آبشان گرفته بشه سیر را حبه حبه پاک می کنیم.
3. نعناع و ترخون را هم پاک می کنیم و می شوییم و می گذاریم حتما آبشان برود و خیس نباشد.
4. ظرف مناسب شیشه ای را در نظر می گیریم و یک ردیف فلفل در آن می گذاریم و بقیه اقلام را یک ردیف دیگر می گذاریم. به همین ترتیب تا تمام فلفل ها و موادمان پر گردد.
5. بعد شیشه را با سرکه پر می کنیم. یک روز در شیشه را باز می گذاریم و بعد از یک روز در را محکم می بندیم و بعد از حدود پانزده روز ترشی ما آماده است.
منبع: ایرنا زندگیpariha.com: پریها | مجله گردشگری، تور لحظه آخری، تور ارزان قیمت، سفرنامه گردشگری
malayro.ir: تور مالزی ارزان قیمت، تور پنانگ، کوالالامپور، لنکاوی، تور لحظه آخری مالزی