آشپزی

طرز تهیه پیراشکی گوشت جیائوزی به روش ژاپنی با سس مخصوص

جیائوزی یا گیوزا، نوعی پیراشکی یا کوفته ژاپنی است که البته اصالت آن به چین برمی گردد. پیراشکی گیوزا توکیویی، به خاطر بافت بسیار نرمی که دارد، در کل جهان شناخته شده است. این با نوعی خمیر بسیار لطیف درست شده و با مواد متنوعی پر می گردد. بعلاوه برای سرو، از...

17 اردیبهشت 1404

خواص شگفت انگیز کنجد برای سلامتی، پوست و مو + ارزش غذایی کامل

کنجد، این دانه‌ی کوچک اما پرخاصیت، قرن‌هاست که در رژیم غذایی انسان‌ها جایگاه ویژه‌ای دارد. طعم ترد و عطر دل‌انگیز آن در کنار خواص بی‌شمارش، باعث شده که نه‌تنها در آشپزی بلکه در طب سنتی و مدرن نیز مورد استفاده قرار گیرد. این دانه‌ی مغذی سرشار از مواد...

19 اسفند 1403

طرز تهیه فرنی ورمیشل هندی؛ دسری خوشمزه برای عید فطر و ماه رمضان

فرنی ورمیشل، یکی از دسرهای خوش‌عطر و خوش‌طعم هندی است که به‌ویژه در ماه رمضان و برای عید فطر تهیه و سرو می‌شود. این دسر که شباهت زیادی به فرنی سنتی ایرانی دارد، با استفاده از ورمیشل تفت‌داده‌شده به‌جای آرد، طعمی متفاوت و دلپذیر پیدا می‌کند. ترکیب...

19 اسفند 1403

فواید صبحانه انگلیسی برای سلامتی

صبحانه مهم ترین وعدهٔ غذایی است که باید از موادغذایی گوناگون و مغذی تشکیل شده باشد تا انرژی لازم برای انجام فعالیت های روزانه را تأمین کند. صبحانه انگلیسی صبحانه ای شامل سوسیس سرخ شده، بیکن، گوجه فرنگی سرخ شده و … است. صبحانه انگلیسی غذای سالمی است...

15 اسفند 1403

طرز تهیه درنجوش؛ غذای خوشمزه ابرکوهی

امروز قصد داریم طرز تهیه درنجوش؛ غذای ابرکوهی را به شما آموزش دهیم، با ما همراه باشید.

15 اسفند 1403

طرز تهیه ترشی برگ مو

سبزی معطر شامل نعنا، ترخون، مرزه، گشنیز، جعفری و شوید می باشد. سرکه به اندازه ای باشد که روی برگ ها را بپوشاند. می توان به جای مخلوط پودر فلفل قرمز و سیاه، از 3-2 عدد فلفل س قلمی استفاده کرد

15 اسفند 1403

آش رشته برای 2 نفر به روش رستورانی و عمومی

آش رشته یکی از غذاهای اصیل و خوشمزه ایرانی است که معمولا در دورهمی ها و به عنوان عصرانه سرو می گردد. این غذا به روش های مختلفی طبخ می گردد. طرز تهیه و نکات مهم پختن آش رشته برای 2 نفر به دو روش رستورانی و عمومی را در این مطلب دنبال کنید.

15 اسفند 1403

سفت شدن پوست صورت با ماسک های طبیعی

برای برطرف شل شدگی پوست یکی از بهترین روش ها این است که از ماسک های طبیعی و بی ضرر بهره ببرید. در این مطلب طرز تهیه تعدادی از آن ها را آورده ایم.

15 اسفند 1403

دستور طبخ پای اسپاگتی با پنیر پکورینو

امروزه بسیاری از دستورالعمل های تهیه انواع غذاهای بومی و غیر بومی را می توان به وسیله برنامه های تلویزیونی آشپزی مشاهده کرد. اما در بیشتر مواقع، بینندگان پس از اقدام به طبخ غذای آموزش داده شده، با آنچه که انتظارش را می کشیدند، روبرو نمی شوند. خوراکی که...

15 اسفند 1403

انواع شیرینی عید نوروز و روش درست کردن آن ها

با نزدیک شدن به عید نوروز و ورود به فروشگاه های مختلف با انواع مختلفی از جدیدترین شیرینی نوروز روبه رو خواهید شد. هرکدام از این شیرینی ها طعم و ظاهری مخصوص به خود دارند و گاهی انتخاب از بین آن ها واقعا سخت است. ما در این مطلب به معرفی 20 مدل از شیرینی های...

22 بهمن 1403

طرز تهیه گراتن سیب زمینی

گراتن سیب زمینی به عنوان یک غذای لذیذ فرانسوی، رسپی های متنوعی دارد، اما ساده ترین دستور، مربوط به طرز تهیه گراتن سیب زمینی ساده است. برای این کار، سیب زمینی های حلقه ای را کف قالب چرب شده بچینید و روی آن ها مقداری کره و پنیر پیتزا بریزید. این سه لایه را...

22 بهمن 1403

فهرست کاملی از برترین میان وعده برای مدرسه دانش آموزان

عدم تمرکز، خستگی، پرخاشگری، اضافه وزن و … بخشی از مسائلی هستند که بچه ها و نوجوانان در دوران تحصیل خود تجربه می نمایند. یکی از اصلی ترین دلیل های این مسائل، تغذیه نامناسب و تامین نشدن مواد مغذی مورد احتیاج بدن است. در این بلاگ از خبرنگاران ، لیستی از...

20 بهمن 1403

طرز تهیه کیک تولد خامه ای در خانه حرفه ای اما ساده!

کیک تولد از جمله مهمترین بخشهای یک جشن تولد است که به هیچ عنان نمیتوان آن را نادیده گرفت. در واقع جشن تولد بیشتر وقتها با کیک آن به یاد میماند. البته هدیه ها هم نقش مهمی در بیاد ماندن جشن تولد دارند. شاید اولین گزینه خرید یک کیک از قنادی سر کوچه باشد اما...

19 بهمن 1403

طرز تهیه قیسی پلو با انواع گوشت ها به صورت کته ای و آبکش

اصالت قیسی پلو متعلق به استان اردبیل است. در طرز تهیه قیسی پلو ، کافی است گوشت چرخ نموده و پیاز را با هم تفت دهید و قیسی هایی را که از قبل خیس نموده اید، به آن اضافه کنید. سپس برنج خیس خورده را آبکش کنید و با مخلوط قیسی به صورت لایه لایه دم بگذارید. در صورت...

10 بهمن 1403

معرفی برترین فر توکار ایرانی و خارجی

فر توکار یکی از وسایل اساسی در آشپزخانه های مدرن محسوب می گردد. انتخاب برترین فر توکار نیازمند آنالیز دقیق برندها، ویژگی های فنی و امکانات مختلف این وسیله است. به طور کلی، اگر در پی برترین برند فر توکار هستید باید به عواملی چون کیفیت ساخت، گنجایش، تعداد...

20 آبان 1403

طرز تهیه برگر بوقلمون دست ساز نرم و آبدار به روش ساندویچی

برگر بوقلمون از جمله خوشمزه ترین غذاها با گوشت بوقلمون است. همبرگر بوقلمون با اضافه کردن ادویه مخصوص همبرگر بوقلمون به گوشت بوقلمون طعم لذیذی پیدا می نماید. در این مقاله از سرویس آشپزی در مجله خبرنگاران ما طرز همبرگر حرفه ای دستی بوقلمون و چیز برگر بوقلمون...

3 آبان 1403

اگر فکر می کنید هوا تحمل ناپذیر شده این تصاویر را ببینید

خبرنگاران : گاهی شرایط آب وهوایی آنقدر سخت و عجیب می گردد که احساس می کنیم دیگر یک لحظه هم نمی توانیم آن را تحمل کنیم. احساسی که این روزها بیشتر شما به خاطر گرمای شدید هوا تجربه اش نموده اید. اما بعضی از افراد در شهرهایی زندگی می نمایند که این گرما و سرمای...

14 مهر 1403

8 دقیقه استفاده از تیک تاک برای آسیب رساندن به تصویر بدن در زنان جوان کافی است!

تقریباً نیمی از جوانان استرالیایی از ظاهر بدن خود ناراضی هستند. رسانه های اجتماعی این مشکل را تشدید نموده اند و باعث شده اند جوانان به مقایسه خود با دیگران پرداخته و به استانداردهای زیبایی دست نیافتنی و ناسالم روی بیاورند.

20 مرداد 1403

طرز تهیه خورش اسپناساک (اسفناج) به روش اصیل مازندرانی

اگر ساکن شمال کشور باشید، حتما با خورش اسپناساک آشنایی دارید. این و محبوب مازندرانی ها، در لیست غذاهای رستوران های شمالی هم پیدا می گردد، و از جمله پرطرفدار است. اما اگر تا حالا این غذا را نه از نزدیک دیده اید و نه اسمش را شنیده اید، همین جا به شما کمی درباره...

11 مرداد 1403

راهنمای خرید ظروف آشپزی کمپینگ

آشپزی کردن یکی از مجذوب کننده ترین قسمت های کمپینگ و طبیعت گردی است. برای اینکه لذت آشپزی در طبیعت را تجربه کنید و در عین حال، بار سفرتان سنگین نگردد، ظرف های مخصوص آشپزی در کمپینگ فراوری می گردد که سبک و مقاوم هستند و می توانید برای پخت وپز روی آتش و در...

1 مرداد 1403
تعداد: (618)