طرز تهیه نودل گوشت خوشمزه و آسان با سس هویسین خانگی

به گزارش مهسان بلاگ، اگر به دنبال یک غذای سریع، خوش طعم و متفاوت هستید، طرز تهیه نودل گوشت می تواند یکی از مجذوب کننده ترین انتخاب ها برای تجربه یک وعده آسیایی خانگی باشد. در این دستور پخت، با ترکیب نودل، گوشت استیکی یا چرخ نموده و سبزیجات تازه، غذایی کامل، مقوی و پر از طعم خلق می کنید؛ غذایی که هم تهیه آن ساده است و هم به راحتی جای خود را در برنامه غذایی روزانه تان باز می نماید.

طرز تهیه نودل گوشت خوشمزه و آسان با سس هویسین خانگی

شما می توانید در خبرنگاران دستور تهیه انواع نودل های مختلف مانند طرز تهیه نودل مرغ و طرز تهیه نودل با سوسیس را هم مطالعه کنید.

مواد لازم برای تهیه نودل گوشت

  • استیک پهلو یا فلنک 340 گرم
  • مرینیت برای استیک به مقدار لازم
  • نشاسته ذرت 24 گرم
  • نودل 170 گرم
  • روغن 30 گرم
  • سیر خرد شده 8 گرم
  • سس سویا 30 گرم
  • روغن کنجد 30 گرم
  • شکر 73 گرم
  • خمیر زنجبیل (نکته تکمیلی شماره 1) 5 گرم
  • عصاره گوشت 240 گرم
  • سس صدف (نکته تکمیلی شماره 2) 60 گرم
  • کلم بروکلی خردشده 364 گرم
  • پیازچه (برای تزئین) به مقدار لازم
  • دانه کنجد (برای تزئین) به مقدار لازم
  • پودر فلفل قرمز (برای تزئین) به مقدار لازم

طرز تهیه نودل گوشت استیکی

مرحله اول: بریدن استیک فلنک و بروکلی

ابتدا بروکلی را به قطعات هم مقدار و کوچک تقسیم کنید، به طوری که هر تکه به راحتی در یک لقمه جا بگیرد و پخت آن یکنواخت باشد. استیک فلنک را ابتدا در جهت خلاف بافت گوشت برش بزنید (برای داشتن گوشت نرم و لطیف)، طوری که ضخامت هر برش حدود نیم سانتی متر باشد. سپس هر نوار گوشت را به قطعات حدود پنج سانتی متری تقسیم کنید تا مقدار مناسبی برای پخت سریع و خوردن راحت داشته باشند.

گوشت های برش خورده را داخل یک کاسه بریزید و با نشاسته ذرت مخلوط کنید تا همه قطعات به طور کامل پوشیده شوند. این کار باعث می گردد گوشت هنگام سرخ شدن سطحی لطیف و کمی ترد پیدا کند. مطلب دانستنی هایی درباره استیک را بخوانید تا بیشتر با انواع آن آشنا شوید.

مرحله دوم: سرخ کردن قطعات گوشت

یک قاشق غذاخوری روغن را در یک تابه بزرگ و روی حرارت زیاد گرم کنید. هنگامی که روغن کامل داغ شد، نیمی از گوشت را اضافه کنید و آن را به صورت یکنواخت در یک لایه پخش کنید تا همه قطعات خوب با سطح تابه تماس داشته باشند. روش صحیح پخت استیک در ماهیتابه را در خبرنگاران بخوانید.

گوشت را حدود یک دقیقه بدون هم زدن بپزید تا کاملا برشته گردد. سپس آن را هم بزنید و حدود 40 ثانیه دیگر بپزید تا رنگ گوشت کمی قهوه ای گردد اما هنوز اندکی رنگ صورتی گوشت باقی بماند. گوشت پخته شده را به ظرفی منتقل کنید. همین مراحل را برای به جای مانده گوشت و روغن تکرار نموده و سپس همه گوشت را کنار بگذارید.

مرحله سوم: تهیه سس نودل گوشت استیکی

در همان تابه، عصاره گوشت گاو، شکر قهوه ای، سس سویا، روغن کنجد، سس اویستر، سیر خرد شده و زنجبیل را اضافه کنید؛ مواد را خوب هم بزنید و هم زمان ته تابه را با قاشق چوبی یا کفگیر بتراشید تا ذرات برشته شده ی مانده از گوشت جدا و با سس ترکیب گردد.

حرارت را بالا نگه دارید؛ احتیاجی به استفاده از در تابه نیست. تنها کمی زمان دهید تا سس به جوش بیاید و کمی غلیظ گردد. این مرحله حدود پنج تا هشت دقیقه طول می کشد. دقت کنید که در انتها، مقدار سس به مقدار ای باشد که بتواند نودل و بروکلی را به خوبی پوشش دهد. پیشنهاد ما به شما طرز تهیه برترین سس برای نودل است که در خبرنگاران به خوبی دستور آن گفته شده است.

اگر سس به مقدار یک سوم کاهش یافت اما به مقدار کافی غلیظ نبود، در یک کاسه کوچک جداگانه یک قاشق چایخوری از سس را با یک قاشق چای خوری نشاسته ذرت مخلوط کنید؛ آنها را با همزن بزنید، سپس مخلوط را دوباره به سس اضافه کنید و مجدد هم بزنید تا غلیظ گردد.

مرحله چهارم: پختن کلم بروکلی

بعد از اینکه سس غلیظ شد، بروکلی های خردشده را به صورت یکنواخت روی سطح مواد داخل تابه قرار دهید، بدون اینکه آن ها را هم بزنید یا با سس ترکیب کنید. در تابه را بگذارید. حرارت را کم کنید و اجازه دهید بروکلی ها به مدت دو تا چهار دقیقه بخارپز شده تا کمی نرم و پخته شوند؛ نباید بافت خود را از دست دهند. برای راحتی کارتان طرز پخت کلم بروکلی را بخوانید تا بدون دردسر این مرحله را پشت سر بگذارید.

مرحله پنجم: جوشاندن نودل

وقتی بروکلی در حال بخارپز شدن است، یک قابلمه بزرگ را پر از آب کنید و آن را به جوش بیاورید. نودل ها را دقیقا دو دقیقه داخل آب جوش قرار دهید تا نرم شوند. سپس نودل ها را آبکش کنید و سریع با آب سرد بشویید تا روند پخت متوقف گردد. دقت کنید که آب اضافه نودل ها را کامل بگیرید.

دقت کنید که مدت زمان جوشاندن نودل یک دقیقه کمتر از زمان توصیه شده روی بسته بندی آن باشد، زیرا آن ها در سس کامل پخته می شوند. از طرز تهیه سالاد نودل آسیایی غافل نشوید که دستوری متفاوت از نودل دارد.

نکته: از طعم دهنده همراه با نودل استفاده نکنید.

مرحله ششم: ترکیب کردن مواد نودل گوشت استیکی

در تابه را بردارید، نودل های آبکش شده و گوشت پخته را به همراه سس و بروکلی داخل تابه اضافه کنید. همه مواد را به آرامی هم بزنید تا سس به خوبی روی نودل ها و گوشت پوشش پیدا کند. برای دورهمی هایتان می توانید به طرز تهیه سالاد استیک مقوی و سالم هم فکر کنید.

در صورت تمایل، غذا را با دانه های کنجد، پیازچه خردشده و پودر فلفل قرمز تزئین کنید و غذا را بلافاصله سرو کنید. شما بعلاوه می توانید برای تردی بیشتر، فلفل دلمه ای، نخود فرنگی یا هویج را هم می توانید اضافه کنید.

مواد لازم برای تهیه نودل گوشت چرخ نموده

  • نودل 2 بسته
  • روغن 1 قاشق چای خوری
  • روغن کنجد 2 قاشق چای خوری
  • سیر خردشده 2 حبه
  • پیاز ورقه شده 1/2 عدد
  • گوشت چرخ نموده 200 گرم
  • جوانه لوبیا به مقدار لازم
  • پیازچه خردشده به مقدار لازم
  • آب 1/4 1 پیمانه

مواد لازم برای تهیه سس نودل گوشت چرخ نموده

  • سس سویای تیره 1 قتشق غذاخوری
  • سس هویسین به مقدار لازم
  • آب مرغ 3/4 پیمانه
  • آب 1/2 پیمانه

مواد لازم برای تهیه سس هویسین

  • خمیر کنجد 3 قاشق غذاخوری
  • سس سویا 2 قاشق غذاخوری
  • عسل 1 قاشق غذاخوری
  • سرکه سیب 1 قاشق غذاخوری
  • سس سیر تند 1 قاشق غذاخوری
  • روغن کنجد 1 قاشق غذاخوری
  • پودر سیر ½ قاشق چای خوری

طرز تهیه سس هویسین

سس هویسین (به انگلیسی: Hoisin Sauce) یک سس غلیظ، تیره رنگ و شیرین-شور است که در آشپزی چینی کاربرد زیادی دارد. برای تهیه این سس، ابتدا تمام مواد را در یک کاسه بریزید. سپس با قاشق یا همزن دستی مواد را آن قدر مخلوط کنید تا ترکیبی یکنواخت و غلیظ به دست آید.

در صورت احتیاج، برای تنظیم قوام، مقدار کمی آب به مواد اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا به غلظت دلخواهتان برسید. پس از آماده شدن، سس را در ظرفی با درب محکم بریزید و در یخچال نگهداری کنید. این سس تا مدت یک هفته قابل استفاده است.

طرز تهیه نودل گوشت چرخ نموده

مرحله اول: تهیه سس نودل گوشت

برای تهیه سس نودل گوشت، سس سویای تیره، سس هویسین، آب و عصاره مرغ را در ظرفی کوچک بریزید و آن را با قاشق به خوبی مخلوط کنید. اگر سس سویای تیره در دسترس نبود، استفاده از هر نوع سس سویا دیگر هم ممکن است، فقط رنگ نهایی سس روشن تر خواهد شد. با خواندن طرز تهیه سس سویا، آن را به روش خانگی برای نودل تان درست کنید.

بعلاوه شما می توانید طرز تهیه سس هویسین را در نکات تکمیلی مطالعه کنید.

مرحله دوم: تفت دادن گوشت چرخ نموده

در یک تابه میانه، روغن کنجد و روغن معمولی را روی حرارت بالا گرم کنید. هنگامی که روغن داغ شد، پیاز ورقه شده و سیر خرد شده را به تابه اضافه کنید و حدود یک و نیم دقیقه تفت دهید تا عطر سیر بلند شده و پیازها کمی طلایی شوند. اگر روغن کنجد برشته شده دارید، از آن بهره ببرید.

سپس گوشت چرخ نموده را اضافه کنید و هنگام پخت، با قاشق یا کفگیر چوبی آن را به خوبی هم بزنید تا یکدست بپزد. این کار را ادامه دهید تا رنگ گوشت از صورتی به قهوه ای روشن تغییر کند و کامل سرخ گردد.

در قدم آخر از این مرحله، سس را اضافه کنید و بگذارید یک تا دو دقیقه بپزید تا به خوبی کاراملی گردد.

نکته: در صورت عدم تمایل به گوشت آن را با سوسیس درست کنید.

مرحله سوم: افزودن نودل و آب

گوشت را در یک سمت تابه قرار دهید تا فضای کافی برای قرار دادن نودل ها باز گردد، سپس آب را اضافه کنید و نودل ها را داخل آب قرار دهید. اجازه دهید نودل ها به مدت 45 ثانیه بمانند، بعد آن ها را برگردانید و 30 ثانیه دیگر صبر کنید.

سپس نودل ها را به آرامی از هم باز کنید و در ادامه، آن ها را با گوشت مخلوط کنید و همه مواد را با هم تفت دهید تا طعم ها ترکیب شوند. اگر نودل ها دارای بسته های طعم دهنده هستند، از آن ها استفاده نکنید. از دیگر غذاهای آسیایی می توان به غذای کره ای جاجانگمیون اشاره نمود که دستوری ساده دارد.

مرحله چهارم: افزودن سبزیجات

جوانه لوبیا را اضافه کنید و حدود یک دقیقه مواد را تفت دهید تا سس غلیظ تر گردد و به خوبی مواد را پوشش دهد و بعلاوه نودل ها کامل بپزند. در نهایت، غذا را بلافاصله در ظرف سرو بریزید و با پیازچه خردشده و دانه کنجد تزیین کنید. از طرز تهیه استیک لقمه برای روزهای تعطیل تان غافل نشوید.

تهیه خمیر زنجبیل خانگی برای طرز تهیه نودل گوشت چرخ نموده

برای تهیه خمیر زنجبیل، ابتدا پوست زنجبیل تازه را با قاشق بتراشید و آن را به قطعات کوچک برش بزنید. سپس زنجبیل را داخل مخلوط کن یا غذاساز بریزید و مقدار کمی روغن گیاهی یا آب لیمو اضافه کنید تا به ترکیب شدن یاری کند.

دستگاه را روشن کنید و زنجبیل را آن قدر میکس کنید تا بافتی نرم، یکدست و خمیری پیدا کند. خمیر آماده شده را در ظرف شیشه ای بریزید و در یخچال نگهداری کنید. این خمیر تا حدود دو هفته قابل استفاده است.

نکات تکمیلی برای تهیه نودل گوشت

نودل گوشت یکی از غذاهای خوشمزه و آسان آسیایی است که می توان با گشوت استیکی و چرخ نموده درست کرد. ادامه مطلب حاوی نکاتی است که تهیه این غذا را برای شما آسان تر می سازد.

جایگزین فوری سس صدف

اگر سس اویستر ندارید، می توانید خیلی سریع با ترکیب سس باربیکیو و سس سویا با نسبت یک به یک، جایگزین مناسبی درست کنید که طعمی نزدیک به سس اویستر بدهد.

افزودن سایر سبزیجات به نودل گوشت چرخ نموده

کلم ریز خردشده جایگزین مناسبی برای جوانه لوبیا است، اما در صورت نداشتن آن می توانید از هویج خلالی شده، بیبی اسفناج یا حتی اسفناج معمولی و کلم پیچ ریز شده بهره ببرید. این سبزیجات را هم زمان با جوانه لوبیا اضافه کنید تا فقط کمی نرم شوند. پیشنهاد ما به شما طرز تهیه سالاد استیک مقوی و سالم است که برای هر رده سنی می توانید درست کنید.

منبع: کتاب کاله
انتشار: 1 شهریور 1404 بروزرسانی: 1 شهریور 1404 گردآورنده: mahsanblog.ir شناسه مطلب: 109511

به "طرز تهیه نودل گوشت خوشمزه و آسان با سس هویسین خانگی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه نودل گوشت خوشمزه و آسان با سس هویسین خانگی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید