طرز تهیه پیتزا پپرونی خوشمزه مرحله به مرحله
به گزارش مهسان بلاگ، پیتزا پپرونی یک پیتزای ایتالیایی است که با سوسیس پپرونی که خیلی لذیذ و تند است، درست می شود اما در ایران معمولا از سوسیس معمولی به همراه پودر فلفل قرمز استفاده می شود. با ما همراه باشید تا طرز تهیه پیتزا پپرونی خوشمزه را مرحله به مرحله فرابگیرید.

مواد لازم برای تهیه پیتزا پپرونی
- نان پیتزا کاله یک بسته
- پنیر پیتزای کاله خرید آنلاین 200 گرم
- سوسیس پپرونی 250 گرم
- گوجه فرنگی یک عدد
- فلفل دلمه ای یک عدد
- نمک و ادویه به اندازه لازم
- روغن مایع به اندازه لازم
- سس قرمز مخصوص چهار قاشق غذاخوری
مواد لازم برای تهیه سس پیتزا پپرونی
- پونه خشک یک قاشق چای خوری
- ریحان خشک یک قاشق چای خوری
- پودر سیر نصف قاشق چای خوری
- پودر پیاز نصف قاشق چای خوری
- شکر نصف قاشق چای خوری
- نمک نصف قاشق چای خوری
- فلفل سیاه یک چهارم قاشق چای خوری
طرز تهیه پیتزا پپرونی
مرحله اول
برای شروع قالب فر را با کمی روغن چرب کنید تا خمیر پیتزا به آن نچسبد. خمیر را از سمتی که صاف تر است داخل قالب قرار دهید. سس قرمز را روی خمیر ریخته و به وسیله یک قاشق سس را روی سر تا سر خمیر پخش کنید.
برای تهیه سس، تمام مواد سس را با یک دوم فنجان آب، داخل یک کاسه ترکیب کنید و کنار بگذارید تا عطر و طعم آن بهتر و بیشتر شود.
مرحله دوم
پنیر پیتزای رنده شده را روی سس قرمز ریخته تا سرتاسر خمیر پوشیده از پنیر شود. سوسیس پپرونی را روی پنیر ریخته سپس گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای را اضافه کنید. در آخر آویشن و هر ادویه ای که مایل هستید، بریزید.
مرحله سوم
قالب را داخل فر بگذارید و دمای آن را روی 220 درجه سانتی گراد و به مدت 15 دقیقه تنظیم کنید سپس هر چند دقیقه یکبار چک کنید. اگر خمیر پیتزا پف کرده و روی آن پخته شده بود، پیتزا آماده است.
اگر مایل بودید می توانید اندازهی زیتون هم داخل پیتزا بریزید هم چنین می توانید یک سس خوشمزه برای سرو آماده کنید.
منبع: کتاب کاله