طرز تهیه معجون شلغم و عسل به روش صحیح طب سنتی

به گزارش مهسان بلاگ، عصاره یا شربت شلغم و عسل معجونی با خاصیت آنتی بیوتیکی بالاست که علاوه بر تاثیر بی نظیر آن بر بیماری های ویروسی و عفونی نظیر سرماخوردگی و سینوزیت می تواند برای مشکلاتی نظیر آلودگی هوا و عوارض ریه و گلو درد بسیار مفید باشد و بعنوان یک چرک خشک کن طبیعی و قوی استفاده گردد. طبع شلغم از نظر طب سنتی گرم و مرطوب است و برای تقویت قوای بدن بسیار عالی می باشد. در این مطلب طرز صحیح تهیه عصاره شلغم و عسل را به شما خواهیم گفت؛ همراه ما باشید.

طرز تهیه معجون شلغم و عسل به روش صحیح طب سنتی

طرز تهیه عصاره شلغم و عسل

درست است که شلغم به تنهایی می تواند به اسم یک ماده مبارز در برابر سرماخوردگی محسوب گردد؛ اما اضافه کردن عسل طبیعی هم به این گیاه پرخاصیت، خواصی دو چندان به آن می بخشد. به طور کلی ترکیب شلغم و عسل طبیعی را به اسم یک ماده موثر در پیشگیری و درمان آنفولانزا می دانند. به همین علت است که بعضی مدعی هستند که عسل طبیعی و شلغم اگر به روشی خاص طبخ شوند، احتمالا برای درمان کرونا هم موثر هستند.

روش تهیه پنی سیلین شلغم و عسل

این روش در واقع عصاره ای را حاصل می نماید که یک پنی سیلین با شلغم است! زمانی که سرماخورده اید هر شب دست به کار شوید و این عصاره را آماده کنید و صبح روز بعد میل کنید.

  1. برای تهیه معجون سرماخوردگی عسل در شلغم کافی است سر یک شلغم عظیم را با چاقو جدا کنید.
  2. داخل شلغم را با چاقوی تیز یا قاشق خالی کنید. (فقط دقت کنید که کف آن را سوراخ نکنید.
  3. داخل آن را عسل بریزید و درب آن را بگذارید. (در اینجا هم دقت کنید که تقریبا نصف گنجایش را پر کنید، چراکه شلغم هم عصاره خود را پس می دهد و سرریز می گردد.)
  4. یک شب تا صبح شلغم را داخل یک کاسه قرار دهید و در محیط آشپزخانه قرار دهید؛ یعنی جایی که نه سرد است و نه خیلی گرم. (نه روی شوفاژ گرم یا پشت بخاری و نه در یخچال!)
  5. صبح زود به صورت ناشتا این عصاره را سر بکشید و نیم ساعت بعد صبحانه مناسبی میل کنید. خواص شلغم خام و عسل را بلافاصله خواهید دید.

نکته: طریقه دیگر آن است که وسط شلغم عظیمی را خالی کرده، شکر سرخ را در آن ریخته، پر می نمایند و می پزند.

تهیه معجون شلغم و عسل به روش طب سنتی

شلغم و شکر برای سرفه

طریقه دیگر آن است که وسط شلغم عظیمی را خالی کرده، شکر سرخ را در آن ریخته، پر می نمایند و می پزند. عصاره این روش هم در درمان گلودرد و سینه درد بسیار نافع است.

آیا شلغم و عسل در بارداری مجاز است؟

اجازه بدهید که مبحث مصرف شلغم و عسل برای گلو درد در بارداری را در دو قسمت آنالیز کنیم:

مصرف شلغم در بارداری: هرقدر در خصوص فواید مصرف شلغم در بارداری با شما صحبت کنیم کم است. شلغم حاوی مقداری زیادی ویتامین C است، سیستم ایمنی بدن شما را تقویت می نماید، بدنتان را سم زدایی می نماید و بدون شک در بهبود گلو درد بارداری موثر خواهد بود. اگر نفخ و دل درد شلغم خام شما را آزار نمی دهد، شلغم را خوب شسته، خرد کرده و میل کنید در غیر این صورت مصرف شلغم آب پز و یا بخارپز شده را برای درمان گلو درد خود از دست ندهید.

مصرف عسل در بارداری: در خصوص مصرف عسل در بارداری باید احتیاط کنید. به علت سم بوتولیسم موجود در آن پزشکان مصرف عسل در سه ماهه اول بارداری را توصیه نمی نمایند. گفتنی است در حالی که عسل می تواند یکی از برترین درمان ها برای گلو درد باشد اما از مصرف عسل خام و عسل پاستوریزه نشده خودداری کنید زیرا ممکن است حاوی میکروب بوتولیسم باشد.

بنابراین می توان اینگونه نتیجه گرفت که خوردن شلغم و عسل برای گلو درد در بارداری ضرری ندارد به شرطی که از سه ماهه اول بارداری عبور کرده و از عسل پاستوریزه بهره ببرید.

معجون شلغم و عسل به روش طب سنتی

مروری بر خواص شلغم برای سرماخوردگی

شلغم خلط آور، درمان نماینده سرفه های خشک، گلو درد، ملین سینه و التیام دهنده تنگی نفس است و به طور کلی، ریه ها را پاک و به صورت ملایم روده ها را پاکسازی کرده و سموم و میکروب ها را از بدن خارج می نماید.

برای استفاده از فواید شلغم می توانید از بخور شلغم آبپز یا بخارپز بهره ببرید. این کار به التیام سردرد های ناشی از سرماخوردگی یاری کرده و ریه ها و مجاری تنفسی را از خلط های مسدودنماینده پاکیزه می نماید. به این ترتیب، سینوس ها باز و گرفتگی بینی رفع می گردد.

قرقره آب شلغم پخته هم برای التیام گلودرد موثر است.

سخن آخر

امروزه به ویژه با افزایش خطر ابتلا به بیماری کرونا، افراد مختلف بسیار حساس شده اند. به این علت که یکی از علائم کرونا سرفه های خشک است، بسیاری در پی درمان آن می گردند. این در حالی است که سرفه نشانه سرماخوردگی و آنفولانزا هم بوده و نمی توان در خصوص آن به صورت قطعی نظر داد. برای رفع کردن سرفه به منظور اطمینان از عدم ابتلا و رفع کردن یکی از علائم کرونا، می توان از معجون عسل و شلغم استفاده کرد که بسیار خوب و کاربردی است.

از عصاره شلغم و عسل برای بچه ها هم به راحتی می توانید بهره ببرید و آنها را از شر آنتی بیوتیک های شیمیایی نجات دهید! بعلاوه در زمان سرماخوردگی از دستور زیر برای تکمیل درمان هم می توانید بهره بگیرید:

طرز تهیه سوپ شلغم مرغ، دشمن درجه یک سرماخوردگی!

توصیه های شما برای درمان خانگی سرماخوردگی چیست؟ نظرات خود را در پایین همین صفحه با ما و دیگر دوستانتان در میان بگذارید.

مجله سرگرمی: مجله سرگرمی و گردشگری

باتسک: مترجم آنلاین، دارالترجمه آنلاین

منبع: مجله انگیزه
انتشار: 30 مرداد 1400 بروزرسانی: 30 مرداد 1400 گردآورنده: mahsanblog.ir شناسه مطلب: 91747

به "طرز تهیه معجون شلغم و عسل به روش صحیح طب سنتی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه معجون شلغم و عسل به روش صحیح طب سنتی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید